Євген Клопотенко розповів кумедну історію, як лише в 29 років дізнався, що в риби є печінка: “Серйозно?”

Видатний кулінар та "МастерШеф" Євген Клопотенко дивує своїх прихильників своїми стравами, але, як виявилося, чоловік лише в 29 років дізнався про дуже просту річ.

На просторах інтернету існує безліч популярних українських шоу та проєктів, куди постійно запрошують зіркових гостей, щоб вони розповіли трішки більше про себе, особливості свого характеру чи просто посміятися та дати порцію хорошого настрою своїм глядачам. Одним з чоловіків, які активно займаються такою культурною діяльністю є Євген Клопотенко.

Чоловік є ведучим власного шоу “Пекельні бороша”, веде соціальні мережі, написав свою книгу з рецептами і має власний сайт, де частенько публікує щось нове за проханням своїх фанатів. Не забуває Клопотенко й ходити на різні проєкти, куди його запрошують. Він вже побував на деяких інтерв’ю, на програмі Володимира Остапчука, а також став запрошеним гостем на “Чемпіонат світу по історіям”.

Клопотенко зізнався, що не знав про існування рибної печінки
Клопотенко зізнався, що не знав про існування рибної печінки

Суть цієї програми в тому, що двоє запрошених гостей по черзі розповідають історію зі свого життя, яка підходить під ту чи іншу категорію. Євген вирішив розповісти історію зі своєї роботи. Як каже чоловік, його життя постійно вирує тим, щоб знайти якісь надскладні рецепти і адаптувати їх для звичайного народу.

Кулінар каже, що його батько все своє життя їв печінку тріски. Що б там не сталося, яка б не була подія, то вона завжди мала бути на столі. Чоловік думав, що печінка тріски – це якась консерва і ніколи до цього не ставився.

“Я думаю, це якась консерва, гнав з цього нереально. Років 15 просто ржав, а паралельно мені кажуть, що прихильники просять рецепт салату з тріски, я її ненавиджу, довелося готувати”, – каже Клопотенко.

Клопотенко зізнався, що не знав про існування рибної печінки
Клопотенко зізнався, що не знав про існування рибної печінки

І от настав момент Х, коли Євген взявся за цю страву і відкрив для себе те, чого раніше не знав – у тріски й справді є печінка.

“Знаєш як я ох**в? Що, виявилося, що у тріски є печінка. Серйозно? Я до 29 років думав, що це якийсь прикол, типу тушонки, якась консерва, а потім одного разу розрізаю в ресторані тріску, а там печінка! Печінка в риби! Інколи, я дещо не знаю про деякі страви, а все дуже просто”, – сміється Клопотенко.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини