Рубрики: Новини

Екс-дружина Арсена Мірзояна вперше висловилася про життя після розлучення: “Все залишає слід” (Відео)

Арсен Мірзоян ніколи не приховував свого колишнього шлюбу, а тим паче своєї першої обраниці. Як виглядає, чим займається і про що філософствує жінка, яка прожила разом з музикантом чимало років?

Арсена Мірзояна і Тоню Матвієнко чимало хто наводить у приклад, як одну з гармонійних пар українського шоу-бізнесу. Проте, у музиканта до зустрічі з дочкою Ніни Митрофанівни, вже були серйозні сімейні стосунки.

Хто був першою дружиною Арсена Мірзояна?

Колишня дружина Арсена Мірзояна поділилася філософією про життя

Ще до своєї великої слави та популярності Арсен був одружений з жінкою на ім’я Анна. Вона веде непублічний спосіб життя і, хоч пару разів з’являлася з милим то на червоному хіднику, то просто на світському заході, до шоубізнесу не пішла. Як, власне, не стала хайпувати і на розриві своїх стосунків.

Була інформація, що до війни колишня співака проживала у Запоріжжі, де проживав і сам Мірзоян раніше. У пари народилося двійко дітей: обидва синочки. Старший вже закінчив навчання у школі, а молодший ще готується вечорами до алгебри з хімією, вивчаючи підручники.

Нещодавно екс-дружина артиста почала активно робити дописи в Інстаграмі, де ділиться не тільки фото з відео, а і роздумами про життя.

“Якщо у тебе з’являється шанс – бери його. Якщо цей шанс змінює все твоє життя, дозволь цьому статися”, — загадково пише Анна.

Доповнила свою цитату жінка красивими кадрами з прогулянки.

До речі, Арсен мало згадує стосунки з нею. Після одруження з Тонею Матвієнко, він взагалі перестав пригадувати ім’я Анни у своїх інтерв’ю, хоча раніше поговорювали, що співак зміг зберегти екологічні стосунки, а мати його старших дітей навіть буває у нього на концертах.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян перебуває у шлюбі з Антоніною з 2017-го року, пара має дочку.

Поділитися