Арсена Мірзояна полишила навіть теща: Тоня і Ніна Матвієнко виїхали за кордон без співака (ФОТО)

Родина Арсена Мірзояна знову у розлуці. Кохана дружина співака вирушила знову у Європу і навіть теща на цей раз не засиділася вдома. Як на це відреагував співак?

Родина Тоні Матвієнко завжди відзначалася дружністю. Всі разом мешкали до війни в улюбленому будинку, де завжди лунав дитячий сміх донечок співачки. Арсен Мірзоян також швидко став частиною цього сімейства і проживав разом з обраницею, дітьми, тестем і тещею.

Як і всюди, не обходилося без непорозумінь, але рідні завжди знаходили спільну мову.

Проте, 24 лютого 2022 року поділило життя цієї сім’ї на “до” та “після”. Антоніна виїхала разом з дочками у Європу, а її коханий спершу пішов у територіальну оборону, а згодом почав займатися волонтерською діяльністю і навіть ремонтував машини.

Арсена Мірзояна полишила навіть теща

На час новорічних свят Матвієнко возз’єдналася з Мірзояном, але не на довго. Співачка знову виїхала за межі України, полишивши Арсена. Також вона сповістила прихильників про те, що її мама, Ніна Митрофанівна, буде скоро за кордоном. У зірки запланований виступ у Відні.

Арсена Мірзояна полишила навіть теща

Втім, відстань не змогла зруйнувати шлюб Тоні. І хоча минулого року мережа буяла чутками про її розлучення, все одно знаменитості спростували всю інформацію.

До речі, зірки неодноразово розповідали, що нині не можуть похизуватися колишнім рівнем достатку. Матвієнко казала, що готова взятися на чужині за будь-яку роботу, адже розуміє, що тільки в Україні могла розраховувати на концертні заробітки.

Нагадаємо, що у Тоні та Арсена лише одна спільна дитина, але артистка радо прийняла синів коханого від першого шлюбу, ніколи не перешкоджала спілкуванню, а він своєю чергою добре поставився до старшої дочки своєї дружини. Побажаємо щастя цій родині!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини