Рубрики: Новини

Довгі ноги, тонка талія та витончені ключиці: Даша Квіткова у чорному боді зачарувала відмінною фігурою

Після розлучення з Микитою Добриніним Даша Квіткова почала активно худнути та краще виглядати. Дівчина не втрачає можливості показати результат своїх змін.

Розлучення Даши Квіткової та Микити Добриніна давно перестало бути для всіх новиною. Пара вирішила підтримувати стосунки для виховання спільного сина, але нічого більшого між ними вже бути не може. Як казала Даша, вони щасливі батьки маленького сина Лева, якому вони намагаються дати все і навіть більше.

Після розлучення Даша Квіткова засяяла по-новому. Дівчина почала більше займатися собою, своєю фігурою та стала щасливішою на фото та відео. Прихильники припускають, що так на неї впливнуло саме розлучення, бо у стосунках з Добриніним вона була зовсім іншою людиною. Зараз блогерка продовжує займатися собою і нерідко показує свою розкішну фігуру в Мережі.

Цього разу Квіткова опублікувала серію кадрів з фотосесії в чорному боді. Можна побачити стрункі ноги та витончений силует, якого вона змогла досягнути завдяки великій роботі над собою. Хоч прихильники не можуть повірити, як можна так схуднути, Даша запевняє, що потрібно почати любити спорт, правильне харчування без сильних обмежень та багато чого іншого.

Даша Квіткова похизувалася розкішною фігурою в Мережі

Прихильники в коментарях не перестають захоплюватися блогеркою:

  • “Не даєш нам відпочити між цим вогняним контентом”,
  • “Даша, ви неймовірно красива жінка!”.

Однак, не всі прихильники вважають перевітілення Даші крутим та здоровим. Деякі намагаються переконати її в тому, що вона перестаралася і виглядає занадто худою. Мовляв, так не має бути і це не виглядає по-справжньому красиво. Не дивлячись на ці коментарі, Даша не припиняє займатися собою і прокачувати себе не лише ззовні, але й всередині.

Поділитися