Рубрики: Новини

Колишній Альоші Вадим Лисиця пояснив, чому Ані Лорак сидить у росії: “Не досить адекватно сприймає реальність”

Колишній коханець української спіачки Альоші та продюсер Вадим Лисиця відверто розповів чому, на його думку, Ані Лорак покинула Україну.

З початком вторгнення в 2014 році українська співачка Ані Лорак покинула Україну та перебралася до росії. Країна-агресор саме в тому році почала своє вторгнення на українські землі, анексувала Крим та окупувала Донецьку та Луганську області, які були проголошені “республіками”, які не визнає жодна країна Європи.

Співачка-радниця Ані Лорак нахабно закрила очі на все, що відбувається, прикрившись тим, що їй не давали в Україні життя. Зірка роповідала, що в росії її дуже тепло прийняли і вона взагалі не політик, щоб говорити про війну в Україні. Її головна місія – нести добро та любов у цей світ. Саме таку відмазку собі придумала горе-співачка.

Ані Лорак розповіла, що їй було погано в Україні

Свій коментар стосовно її перебування на московії дав український продюсер та екс-коханий співачки Альоші Вадим Лисиця. Як каже чоловік, він давно знає Лорак і може впевнено сказати, що в неї викривлене сприйняття реальності.

“Ще тоді я бачив, що вона не досить реально сприймає реальність. Я розумію, що на те були свої причини, але вона ніколи не мала бажання повернутися в Україну. Вона взагалі не розуміє, що відбувається, її рівень інтелекту просто не дає цього зробити”, – каже чоловік.

Вадим Лисиця пояснив, чому Ані Лорак втекла на росію

Крім цього, продюсер не виключає головної мети перебування в росії – любов до грошей, які вона там заробляє. В росії її прийняли та зробили з неї справжню зірку, саме тому вона заробила там чимало грошенят і, нажаль, здоровий глузд не поступається статкам, які Лорак має в росії. Загалом, в Україні її вже ніхто не чекає. Наврядчи співачку після стількох років мовчання та танців на кістках українці зможуть пробачити її та прийняти як ні в чому не бувало.

Поділитися