“Ночами без сну”: Ілона Гвоздьова показала, як сильні проблеми зі здоров’ям понівечили її обличчя

Зірка "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова розповіла, що через погане самопочуття на її обличчі з'явилася алергічна реакція в зоні очей та носа.

Зірка українського паркету на проєкті “Танці з зірками” Ілона Гвоздьова розповіла прихильникам в Мережі про проблеми зі здоров’ям. Артистка показалася в Мережі з червоним обличчям і розповіла, що з нею сталося.

На відео можна побачити втомлений вигляд Гвоздьової та червоні ділянки на обличчі. Як каже зірка, в неї була застуда, в результаті якої в неї почалася алергічна реакція на все обличчя та слизові обонки.

“Ось така в мене історія на обличчі. В додаток до хвороби почалася алергія”, – розповідає Ілона.

Ілона Гвоздьова показала проблеми з обличчям
Ілона Гвоздьова показала проблеми з обличчям

Також Гвоздьова додає, що декілька днів тому вона себе дуже погано почуває і їй здавалося, що вона попрощається з життям. В неї не було запаху і смаку на додачу до всього був надзвичайно поганий сон. Крім цього, чухалися очі, були червоними і сильне подразнення навколо носа та очей.

Станом на зараз Ілона набагато краще себе почуває і може зайнятися робочими справами. Виною її поганого самопочуття стала погана температура на вулиці. Спочатку, була гарна весняна погода, потім вона прихворіла і лежала з температурою. Лікувалася зірка класичними традиційними методами: трав’яний чай, м’ятні настоянки та різноманітні ехінацеї.

Ілона Гвоздьова показала проблеми з обличчям
Ілона Гвоздьова показала проблеми з обличчям

До цього Ілона розповідала про те, що дуже сильно сумує за своїми дітьми, з якими рідко бачиться через свій щільний графік. Зірці дуже прикро, що вона спостерігає за досягненнями своїх дітей лише через телефон, але вона має великі надії на те, що скоро все зміниться та її сім’я скоро воз’єднається.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини