“Пісня про сильну віру”: Коля Сєрга презентував пісню, яку йому допомогли написати наші захисники

Відомий український співак та волонтер Коля Сєрга з початком повномасштабного вторгнення поповнив лави захисників України і встиг записати нову пісню, яку допомогли придумати побратими.

Коля Сєрга став одним з учасників “Фарбики зірок”, але з початком повномасштабного вторгнення з артиста та співака він перетворився на волонтера та одного з військовослужбовців, які мужньо захищають нашу країну від російських окупантів. Крім цього, чоловік став засновником “Культурного десанту” і створив музичну композицію “Додому”, яку йому допоміг створити один із захисників та побратимів Колі. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як саме пісня була створена.

Композиція “Додому” була створена під час самого першого виїзду відомого “Культурного десанту”. Під час виступу Колі для тридцятої ОМБр один з глядачів попросив заспівати пісню про нашу перемогу і повернення додому до рідних та близьких людей. В Колі такої композиції в репертуарі не було, тому він запропонував створити її тут і зараз. Так і сталося.

Коля Сєрга представив нову пісню, яку написав з українськими захисниками
Коля Сєрга представив нову пісню, яку написав з українськими захисниками

В загальному на це пішло всього лиш 20 хвилин і вже за мить Коля співав новеньку пісню перед українськими захисниками. Глядачі зустріли бурхливими оплесками нову пісню Колі і саме це надихнуло його на те, щоб випустити офіційний сингл.

Як розповідає Коля, ця пісня про сильну надію та віру в те, що в кінці буде перемога України, мир та кохання. Це саме те, за що зараз боряться всі українці. Українцям не потрібна чужа земля, вони хочуть повернути все своє і не дозволити нікому руйнувати наші міста та кривдити мирних та військових.

“Ми не воюємо тому, що хочемо, а тому, що ми не маємо вибору. На нас напали, нашу землю хочуть забрати. Ми хочемо перемогти, повернутися додому і творити”, – розповідає артист.

Коля Сєрга представив нову пісню яку написав з українськими захисниками
Коля Сєрга представив нову пісню яку написав з українськими захисниками

Перед цим співак випускав кліп “Молитва”, який був створений на основі архетипів українського фольклору. Прихильникам дуже сподобалися нові композиції артиста і вони попросили ні в якому разі не зупинятися і продовжувати творити.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини