Надихнувся творчістю Потапа: чоловік блогерки Пренткович полетів на Мальдіви під виглядом волонтера

Чоловік відомої української блогерки Тані Пренткович "засвітився" разом з родиною на відпочинку на Мальдівах, хоча сам виїхав за кордон у статусі волонтера.

Таня Пренткович активно веде соціальні мережі та показує своє життя прихильникам. Зараз зірка на відпочинку на Мальдівах разом зі своєю подругою Аліною Френдій та дітьми. Як виявилося, свого чоловіка Таня вирішила не залишати в Україні, а забрала разом з собою на Мальдіви. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала подробиці інциденту.

Очевидці, які знають хто такі Таня та її чоловік Андрій, зробили фотографію родини під час відпочинку на Мальдівах та анонімно надіслали в один з новинних інтернет-порталів INSTAMANIA.

“Дякуючи нашим підписникам, ми знаємо, що Андрій Гонковський був на островах з родиною”, – пише INSTAMANIA.

Чоловік Тані Пренткович на Мальдівах
Чоловік Тані Пренткович на Мальдівах

Анонімний користувач, який надіслав докази перебування Андрія на Мальдівах попросив надати розголосу цій ситуації, оскільки така поведінка – неповага до українських захисників та тих, хто працює на благо нашої країни і серйозно займається волонтерством. Цікаво також те, що друзі-блогери Пренткович цю ситуацію коментувати відмовляються.

“Друзі, я не хочу коментувати ситуацію з Танею Пренткович та її чоловіком. Вони й справді не порушили закону. АЛЕ! Кожен чинить по власній совісті і принципах”, – пише інтервʼюєрка Аліна Доротюк.

В Мережі не розуміють, чому таким вчинкам не дають розголосу українські блогери та зірки, яким не байдуже на майбутнє України, адже це не найкращий вчинок з боку Андрія – він поїхав до Варшави для того, щоб провести благодійний тренінг, про що розповідав у своєму Інстаграмі, але сам потім опинився на Мальдівах. Чоловік хоч і пояснив, як це трапилося, але прихильники не залишилися задоволені такою розвʼязкою подій. Сама Пренткович офіційних коментарів з цього приводу не давала.

Чоловік Тані Пренткович
Чоловік Тані Пренткович

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини