Рубрики: Новини

Донька Олени Кравець влаштувала зухвалу фотосесію на даху: 20-річна Марія не боїться нічого

Донька відомої української акторки Олени Кравець Марія Кравець потішила своїх прихильників новими фотографіями у стильному та зухвалому образі.

Доньці Олени Кравець вже 20 років і вона впевнено наступає на п’яти своїй зірковій мамі. Дівчина активно веде соціальні мережі та збирає все більше й більше прихильників. Редакція сайту Добрі новини помітила цікаву фотосесію та сторінці зіркової доньки.

На офіційній сторінці Марії в інстаграмі вже більше, ніж 15 тисяч підписників. Ця цифра активно росте, бо Марія знає, як розкрутити свій блог і привабити ще більше прихильників і в цьому зіркова мама їй не допомагає, дівчинка робить все самостіно.

Таким чином, Маша поділилася новими фотографіями з даху одного із закладів столиці. Для образу дівчина обрала білу блискучу напів прозору блузку з зав’язкою на шиї, широкі чорні штани під шкіру та чоботи на маленькму підборі. Доповнила образ дівчина легким стильним макіяжем та розпущеним підкрученим волоссям.

Марія Кравець показала стильний образ

Прихильники у коментарях засипали дівчину приємними коментарями. Марія похвалили за зухвалий образ і зауважили, що вона дуже мило виглядає навіть в такому вбранні. Зіркова донька в коментарях вибірково відповіла своїм прихильникам на коментарі вдячними смайликами.

У своїх сторіс молода модниця показалася в ще одному стильному вбранні. Для виходу у світ дівчина обрала чорно-білу спідницю, чорне худі з капюшоном та об’ємний бомбер. Марія доповнила образ чорними колготками, білими шкарпетками та чорним масивним взуттям . Своє обличчя Марія закрила телефоном, тому роздивитися її макіяж, нажаль, неможливо, але ми впевнені, що Кравець-молодша не наносила багато косметики.

Марія Кравець показала стильний образ
Поділитися