Рубрики: Новини

Настя Приходько перервала мовчання, розповівши про втрату слуху і наміри стати політиком: “Хочу допомагати”

Популярна співачка Настя Приходько тривалий час не виходила у медіапростір. Та у нещодавньому інтерв'ю Славі Дьоміну вона розкрила все, що було на серці.

Настя Приходько. Яскрава зірка української сцени тривалий час не ходила по телеефірах, не давала інтерв’ю. Втім, відверто поговорити наважилася з популярним журналістом Славою Дьоміним. Зустріч знаменитостей проходила у комфортній для співачки атмосфері, а саме у неї вдома. Поділила артистка найпотаємнішим. Зокрема розповіла, як втратила слух — найголовніше для музиканта.

Виявляється, вона тяжко перехворіла і недуга дала ускладнення на вуха. Досі Анастасія не може викарабкатися з такого стану та розповідає, що на один бік так і не чує.

“Я не знаю, що з цим робити”, — зізнається Приходько.

Разом із цим вона зазначає, що лікарів відвідує, але за 2,5 місяці прогресу, на жаль, не має. Втім, попри хворобу виконавиця все ж таки планує концерти. Проте, чи буде і надалі займатися музикою, артистка ще не знає, адже все впирається у стан її здоров’я.

Настя Приходько перервала мовчання, розповівши про втрату слуху

Тим не менш, Слава вирішив випитати Настю про ще одну її гучну діяльність. Відомо, що у 2018-му році вона розпочала політичну діяльність, як член партії Батьківщина. Проте, згодом кар’єру серед урядовців довелося завершити. На питання Дьоміна про поновлення свого непростого заняття, Приходько спершу відповіла негативно, але інтерв’юер помітив, що вона спілкується з ним так, наче сама себе відмовляє. Врешті-решт, істину думку співачки все ж таки вдалося почути:

“Я не обираю якісь там важливі комітети, я не обираю сектори, я просто хочу допомагати людям. Я просто хочу мати якісь певні важелі. Я так хочу, тому мене нікуди не візьмуть”

Нагадаємо, що Настя також проговорилася про те, що пропозиції піти у політику таки у неї були.

Поділитися