“Вагомий внесок”: зниклий з України Олег Винник засвітився в ЗСУ. Чому мовчить та приховує?

Пішов вже й другий рік, як популярний співак Олег Винник не виходить на зв'язок із своїми фанатами. Втім, прихильники все одно запевняють, що артист про Батьківщину не забув.

Артист Олег Винник від початку війни висловив однозначну позицію стосовно війни в Україні. Втім, вже після торішнього Великодня він зник з усіх радарів. Навіть не всім друзям розповів відомий співак про свій від’їзд. Дуже засмученим у цій ситуації виглядає Юрій Горбунов, який в останньому інтерв’ю повідав про відносини з виконавцем, який дуже здивував своєю поведінкою.

Не виходить на зв’язок із фанатами і Таюне, бек-вокалістка Головного вовка країни та його потенційна таємна дружина.

Олег Винник засвітився в ЗСУ
Олег Винник засвітився в ЗСУ

Проте, у мережі показали підтвердження того, що зірковий чоловік не забув про свою Батьківщину та допомагає захисникам. На одному з фан-акаунтів знаменитості з’явилася подяка благодійному фонду “Вовчиця”, засновником якої, власне, і є Олег Винник.

“Подяка фонду Олега Винника “Вовчиця” за вагомий внесок у волонтерську діяльність та надання благодійної допомоги для військовослужбовців територіальної оборони Хмельницького”, — написано на документі.

Олег Винник засвітився в ЗСУ

Та попри навіть допомогу ЗСУ, чимало поціновувачів шоу-бізнесу не розуміє, чому Головний вовк країни, який побудував тут потужну кар’єру ні словом, ні півсловом після квітня 2022 не обмовився про напад росії та не видав свого місцезнаходження. Раніше від його представників надходили повідомлення про те, що популярний чоловік проходить лікування у Німеччині. Втім, нікому діагнозу не розкривають.

Нагадаємо, що Олег Винник у молодості багато років працював у Німеччині. Подейкували, що він має там навіть вже і громадянство, і нерухомість. Офіційного підтвердження цій інформації з боку зірки не було.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини