Ігор Кондратюк видав правду про “Україна має талант”: перелічив справжніх переможців і сказав, кого засудили

Ігор Кондратюк, суддя "Україна має талант", через роки після закінчення своєї праці з телеканалом СТБ згадав справжніх переможців проєкту та чесно зізнався, кому з учасників не дали шансу взяти гран-прі.

Проєкт “Україна має талант” сколихнув свого часу всю країну, давши можливість творчо реалізувати себе мільйонами наших співгромадян. І хоч формат був запозиченим, у нашій країні зайшов на “ура”.

Суддями перших сезонів були: продюсер Ігор Кондратюк, неповторна і позитивна Слава Фролова та хореограф Влад Яма. Тріо ідеально справлялося з задачами та стало справжніми кумирами для багатьох.

Ігор Кондратюк видав правду про Україна має талант

Втім, за лаштунками всеукраїнського телевізійного конкурсу талантів лишилося багато таємниць, одну з яких було розкрито нещодавно. Зокрема торкнулися теми дискусії, яка точилася навколо одного з епізодів.

Проговорився, власне, Ігор Кондратюк, який відвідав STAND UP Battle Club, як запрошений гість. Виявляється, знаменитий чоловік відмінно пам’ятає всіх переможців проєкту. Під час обговорення фіналістів 2-го сезону, продюсера запитали, чи може він згадати, хто отримав “срібло”. Пригадали ім’я львів’янина Олександра Божика, який вразив всіх віртуозною грою на скрипці, але поступився п’єдесталом переможця дівчині з Полтави, Олені Ковтун. Її до головного призу в 1 мільйон гривень привів неймовірний голос і харизма. Незряча виконавиця майстерно виконувала всі композиції, але дехто вважає, що їй допомогли виграти у проєкті.

У Кондратюка напряму запитали, чи засудили пана Божика, на що продюсер чесно зізнався, що голосували глядачі і саме вони зробили свій вибір. Він відношення до результатів перегонів у фіналі не мав.

Нагадаємо, що згодом Ігор Кондратюк полишив суддівське крісло “Україна має талант”, поступившись місцем новим обличчям.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини