Рубрики: Новини

Руслану не запросили виступити на Євробаченні-2023: офіційно підтвердили, що її концерту в Ліверпулі не буде

Нещодавно у мережі розгорівся скандал, пов'язаний з участю Руслани Лижичко у фіналі Євробачення-2023. Організатори підтвердили, що зірка не виступить у Ліверпулі

Вже незабаром у Великобританії почнеться найвідоміший у всьому світі пісенний конкурс. Євробачення-2023 проводиться від імені України, втім у Ліверпулі, з міркувань безпеки. На відкритті змагання виступатиме низка відомих українських артистів. Серед запрошених зірок, зокрема, Тіна Кароль, Джамала, Alyona Alyona та чимало інших знаменитостей. Втім, не так давно у мережі розгорівся скандал через те, що організатори конкурсу не запросили виступити Руслану Лижичко.

Так, зірка, яка свого часу вперше в історії принесла Україні перемогу на Євробаченні, повідомила шанувальникам, що не отримувала запрошення від організаторів. Чимало колег Руслани Лижичко висловила свій подив.

У мережі розгорівся скандал через те, що Руслану не запросили виступити на Євробаченні-2023

Нещодавно у команді організаторів Євробачення-2023 підтвердили, що Руслана й дійсно не виступатиме на відкритті конкурсу в Ліверпулі. Втім, відома українська співачка буде залучена в низці інших заходів у рамках пісенного змагання. Креативний директор цьогорічного конкурсу Герман Нєнов повідомив, що Лижичко виступатиме з особливою місією.

Знаменитість заспіває у фіналі Євробачення-2023, втім її виступ запланований не у Великобританії, а у Києві. Разом з тим, з української столиці знаменитість вирушить і до Ліверпуля, де стане учасницею декількох сайд-івентів – активностей на території конкурсу, які відбудуться для фанатів і гостей міста.

Руслана Лижичко таки виступить на заходах, пов’язаних із цьогорічним Євробаченням

Нагадаємо, що конкурс офіційно починається у вівторок, 9 травня, а останній день Євробачення-2023 – субота, 13 травня. Крім згаданих раніше, на змаганні також виступатимуть Юлія Саніна з гурту “The Hardkiss”, Марія Яремчук, Alyosha, Злата Дзюнька та чимало інших артистів. А ось свою творчість у гранд-фіналі представлять українські виконавці, які свого часу принесли країні призові місця у Євробаченні.

Поділитися