Рубрики: Новини

Потап кинув Каменських в Україні та поїхав жити за кордон: у мережі надали докази того, що артиста немає вдома

Відомий український музикант і продюсер знову втрапив у гучний скандал. Блогерка звернула увагу на деталі, які доводять, що наразі артист найімовірніше живе за кордоном

З початку повномасштабної війни відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко став головним героєм гучного скандалу. Річ у тім, що 24 лютого 2022 року знаменитість разом із дружиною перебував за кордоном. Втім, найбільше користувачів мережі розізлило інше – Потап лише через пів року з початку повномасштабного вторгнення вирішив повернутись додому.

З часом тема виїзду продюсера за кордон затихла, втім нещодавно у мережі знову почали обговорювати ймовірність, що Потап живе не в Україні. Так, деякий час тому артист дав інтерв’ю для українського видання “bigmir) Афіша”, в якому відповів на чимало цікавих запитань. Одним із таких стала цікавість журналістів, що зірка планує зробити в першу чергу після перемоги.

Потап змусив шанувальників замислитись щодо місця свого перебування

Знаменитість зауважив, що першою чергою він планує обійняти свого сина, дружину та батьків, а також вирушить в місто Ірпінь, аби побачити зруйнований російською армією будинок. Блогерка Нателла Кірс у новому випуску свого шоу звернула увагу глядачів на доволі цікавий момент. Зірка поставила риторичне питання – що заважає артистові вирушити в Ірпінь зараз?

Блогерка, аргументуючи свої слова наочними доказами, припустила, що сьогодні Олексія Потапенка найімовірніше вже немає в Україні. Нателла Кірс пояснила, що після завершення знімань шоу “Голос країни” артист зібрав речі та виїхав за межі рідної країни. На думку блогерки, Потап не бачив сенсу залишатись у Києві.

“А яка ж перепона заважає Олексію поїхати до Ірпеня зараз? Чи не те, що він не в Україні? Як приїхав, так і поїхав. Дознімав “Голос” і більше не бачив причин залишатися”, – висловила свою думку українська блогерка.

Нателла Кірс висловила припущення про реальне місцеперебування Олексія Потапенка

Слід зазначити, що ще однією причиною замислитись щодо того, де насправді перебуває нині Потап, є так званий “інформаційний штиль” на його сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Артист не виходить на зв’язок зі своїми шанувальниками, не ділиться новими дописами й не розповідає про свою професійну діяльність. До того ж Потап не натякає й на те, де сьогодні може перебувати.

Поділитися