Єдиний син Наталії Сумської показав, яку невістку привів матері: дівчина — акторка, копія майбутньої свекрухи

Молодий та амбітний син Наталії Сумської вперше показав романтичне фото зі своєю обраницею та фактично підтвердив чутки про свої стосунки з популярною українською акторкою.

Чутки про те, що В’ячеслав Хостікоєв має другу половинку ходять мережею вже давно. Проте, зірка комедії “Скажене весілля” ще жодного разу не дав приводу думати, що перебуває у стосунках. Свої сторінки у соціальних мережах популярний хлопець веде не часто, а інтерв’ю останній часом і взагалі не дає.

Що відомо про потенційну невістку Наталії Сумської?

Коли В’ячеславу було 24, він на камеру спілкувався з Катериною Осадчею, якій у програмі “Світське життя” зізнався про те, що його серце зайнято. В інтернеті згодом почала ширитися інформація про те, що актор має стосунки з колегою по цеху Анастасією Рулою, яка зіграла одну з головних ролей в українському серіалі “Перші ластівки”.

Єдиний син Наталії Сумської показав, яку невістку привів матері

А нещодавно Хостікоєв-молодший фактично підтвердив те, що перебуває у стосунках з телезіркою, опублікувавши романтичне фото, де він пригортає до себе дівчину.

Син Наталії Сумської підігрів чутки про роман з Анастасією Рулою

Як виглядає Анастасія Рула зблизька?

У мережі достатньо фото дами серця В’ячеслава Хостікоєва. Як акторка, вона має дуже цікавий типаж, а у “Перших ластівках” ідеально увійшла у свій образ тихої дівчини з побожної родини. Втім, можна знайти Анастасію у різних стилях. Зокрема її фото в українському віночку дуже нагадує світлину її потенційної тещі Наталії, яка також знімалася в українському строї.

Єдиний син Наталії Сумської показав, яку невістку привів матері

До речі, попри впізнаваність, про особисте життя Рули майже нічого не відомо, окрім того, що вона — кохана сина Сумської. Будемо уважно стежити за розвитком роману акторів.

Нагадаємо, що у Наталії Сумської є ще старша дочка, яка після особистої трагедії закрилася у собі та навіть полишила роботу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини