Рубрики: Новини

“Прихильники не будуть розчаровані”: друг Олега Винника розповів, де та з ким живе його таємна дружина Таюне

Олег Винник ще до початку повномасштабної війни виїхав у Німеччину на лікування. А ось де сьогодні живе артистка Таїсія Сватко, яку називають таємною дружиною співака?

Відомий український співак Олег Винник виїхав за межі рідної країни ще до початку повномасштабного вторгнення. Знаменитість полетів у Німеччину на лікування. Артист давно не виходив на зв’язок зі своїми шанувальниками, тому публіці залишається лише здогадуватись, як себе почуває їхній кумир та чим нині займається.

Разом з тим, найдопитливіші знайшли метод дізнатись хоча б якісь подробиці з особистого життя відомого українського співака. Нещодавно блогер Ростислав Калацинський взяв коментар у Романа Недзельського, військовослужбовця та близького друга Олега Винника, з яким той підтримує зв’язок з волонтерських питань.

У мережі повідомили, де сьогодні живе дружина Олега Винника Таюне

З тим, де нині перебуває та чим займається Олег Винника, публіка розібралась. Втім, відкритим залишилось питання місця перебування його родини. У мережі давно подейкують, що таємною дружиною співака є його бек-вокалістка Таїсія Сватко. Ба більше, шанувальники впевнені, що кохана Винника навіть народила йому сина, якого вони разом виховують.

Ростислав Калацинський поцікавився у Недзельського, де ж сьогодні перебуває Таюне. Друг Олега Винника одразу наголосив, що називати Таїсію Сватко партнеркою чи дружиною артиста не може, оскільки крапки над “і” в цій темі розставляти він не має права. Разом з тим, військовий таки розповів, де зараз перебуває Таюне.

Роман Недзельський зазначив, що сьогодні українська співачка мешкає за кордоном, разом зі своєю рідною сестрою. Крім того, друг Олега Винника зазначив, що зірка в побуті використовує виключно українську мову, а також підтримує із ним тісний дружній контакт.

“Я їм з України дещо привіз, вони мені в Україну дещо передали своїм рідним. Я переконаний, що її шанувальники не будуть розчаровані. Вона з Україною в душі, у серці та на сцені”, – поділився Роман Недзельський.

Близький друг Винника повідомив, де нині знаходиться Таюне, яку називають дружиною артиста

До слова, Недзельський не назвав точну країну, в якій сьогодні живе Таїсія Сватко. Втім, можна припустити, що Таюне перебуває у Німеччині.

Поділитися