Алла Мазур вперше за довгий час показала обличчя зблизька: волосся відросло, не видно зморшок у 57 років

Ведуча Алла Мазур пережила непросте випробування у своєму житті: онкологію. Як виглядає зірка зараз після термоядерного лікування та чим вдалося їй повернути свою вроду?

Алла Мазур. Героїня цього матеріалу пережила непросте випробування. У 2019-му році вона почала боротися з онкологію, до останнього це приховуючи. Ведуча наважилася розповісти про проблему, а згодом навіть з’явилася без перуки перед телеглядачами. Новий образ дуже прийшовся до смаку прихильникам. Проте, чекали вони найголовнішої звістки: дикторка одужала.

Алла Мазур стала першою в історії ТСН ведучою шоу
Алла Мазур вперше за довгий час показала обличчя зблизька

Зірка і дійсно перемогла рак та стала справжнім прикладом мужності та непереборності характеру. Після такого складного лікування вона ще довго приходила у себе, але разом із цим не полишала улюблену роботу і своїх фанатів. Нещодавно вона опублікувала нову світлину, яку вперше за тривалий час зняла зблизька.

Аллі вже 57 років, але на свій вік вона взагалі не виглядає. Підбирає собі також і молодіжні речі, підкреслюючи винятковий смак.

Алла Мазур вперше за довгий час показала обличчя зблизька

У коментарях — суцільні компліменти. Під дописом написали:

  • “Захоплена Вашим голосом. Ви разюче вирізняєтесь магнетизмом поміж телевізійної спільноти. Вам віриш, коли слухаєш”
  • “Дай боже вам здоров’я та терпіння дійти до перемоги. Аллочка ви наше сонечко тримайтеся і світіться далі від вас віє теплом”
  • “Ви така щира і така справжня. Поважаю Вас за чесність. Здоров’я Вам, пані Алло!”

До речі, Алла Мазур — одна з небагатьох знаменитостей, яка відповідає на коментарі своїм прихильникам. Щоправда, тисячу дописів під своїм фото вона не подужала, але більшість не обділила своєю увагою.

Нагадаємо, що Алла Мазур досі офіційно не зізнається, з ким перебуває у стосунках. Вона народила сина Артема від таємного чоловіка, якого принципово не хоче розкривати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини