Рубрики: Новини

Потап чуттєво привітав дружину Настю Каменських з 36-річчям на тлі чуток про розлучення: “Ти моє жабенятко”

Настя Каменських святкує своє 36-річчя та активно продовжує приймати привітання від прихильників та колег, але головним привітанням для неї сьогодні стали слова коханого чоловіка.

Відома українська співачка Настя Каменьских сьогодні, 4 травня, святкує свій 36-й день народження. З цим святом її вже встигло привітати багато прихильників та зіркових колег, але головним чоловіком, чиє привітання вона чекає кожного року з нетерпінням залишається її коханий Потап. Репер та продюсер не міг залишити без уваги свою зіркову дружину у соціальних мережах і написав їй приємні слова.

Потап назвав Настю своєю найкращою дружиною, дівчиною, співачкою та господинею, в якої найбільше в світі серце та найкрасивіша на цілому білому світі душа. Чоловік додав, що саме заради неї йому хочеться жити і прокидатися щодня для того, щоб проживати новий день.

“Моє жабенятко, я закоханий в тебе щиро і до нестями! Люблю тебе, як сонце любить ранок! З днем народження, найкрасивіша жінка у Всесвіті!”, – написав зірковий чоловік.

Настя, в свою чергу, щиро подякувала коханому за такі приємні слова і відповіла йому взаємністю. Зірка написала, що теж дуже сильно кохає Потапа і назвала його своїм сонечком. Ось така вийшла порція зворушливостей на день народження.

Прихильники у коментарях активно доєдналися до привітань:

  • “Який чудовий приклад, що це зовсім не складно робити жінці компліменти, не соромитися своїх почуттів, найщиріші вітання і безкінечного Кохання”,
  • “Настя, з днем народження! Здоров’я, натхнення, благополуччя, віри та миру!”,
  • “Боже, яке ж гарне привітання!!! З Днем Наррдження Вашу неймовірну дружину!!!”,
  • “Ну нарешті! А то зникли і нічого не пишете, ми вже запереживали. Довгих і щасливих років життя Насті”.

Сама ж співачка цей день проводитиме на концерті в Черкасах, в рамках свого благодійного туру. Зірка закликала привітати її донатом на потреби наших військових, тому сподіваємося, що якомога більше людей захочуть привітати зірку саме таким способом.

Поділитися