“Всі бачили”: Настя Каменських вперше прокоментувала непристойну поведінку Потапа з його екс-підопічною

Відома артистка й дружина популярного продюсера та музиканта Настя Каменських висловилась щодо закидів колишньої підопічної Потапа про його домагання у свій бік

Цього року мережу сколихнув черговий скандал, пов’язаний з ім’ям відомого українського артиста Олексія Потапенка. Колишня підопічна знаменитості Катерина Горбань, яка виступає під псевдонімом GIP C, звинуватила артистка в непристойних натяках. За словами артистки, її колишній продюсер пропонував близькість в обмін на популярність та успішну кар’єру.

Тоді публіка буквально розкололась на декілька таборів. Частина українців повірила Катерині Горбань і почала співчувати й звинувачувати Олексія Потапенка. Інші виправдали чоловіка Насті Каменських, зазначивши, що не можуть повірити в правдивість слів GIP C. Хай там як, сам Потап чуток не коментував і на фанатські запитання, що стосуються цієї теми, не відповідав.

Нещодавно Потапа звинуватили у домаганнях до його колишньої підопічної
Нещодавно Потапа звинуватили у домаганнях до його колишньої підопічної

Тепер скандал нарешті прокоментувала дружина Олексія Потапенка Настя Каменських. Знаменитість на нещодавньому музичному заході відповіла на питання журналістів. За словами співачки, в шоубізнесі існує декілька категорій артистів – одні здобувають славу й популярність власними силами, а інші користуються чужим ім’ям.

“Ми з Льошею такі артисти, ми робили завжди свою кар’єру своїм талантом, своєю роботою. Хтось робить це інакшим способом, намагається за рахунок чужого ім’я, чужої слави собі зробити піар. Ну, можу розчарувати цих людей, тому що, на жаль, в перспективі там результат буде дуже маленький, тому що чимось це треба буде підкріпляти, треба буде все одно працювати”, – зазначила Настя Каменських.

Артистка зізналась, що за допомогою скандального піару й дійсно можна популяризувати своє ім’я, втім мить слави триватиме зовсім недовго. Настя Каменських зауважила, що після подібних скандалів на артистів, які їх влаштували, чекає лише маленький спалах, а далі – забуття.

Настя Каменських прокоментувала чутки про непристойну поведінку Потапа
Настя Каменських прокоментувала чутки про непристойну поведінку Потапа

Наостанок відома українська співачка зазначила, що вона виступає виключно за плідну й чесну працю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини