Алла Пугачова таємно повернулась в росію: артистку помітили на закритому заході, поки вона ховалась від камер

Відома російська співачка нещодавно таємно повернулась до рідної країни, з якої виїхала минулого року. Знаменитість помітили на закритому заході, що проходив у москві

Вже доволі довго відома російська співачка Алла Борисівна Пугачова мешкає за кордоном. Майже рік тому артистка виїхала до Ізраїлю разом із дітьми та чоловіком Максимом Галкіним. Втім, нещодавно сталась подія, що змусила знаменитість нехай і ненадовго, але повернутись до росії. Днями мережу сколихнула новина про смерть відомого російського модельєра та дизайнера Валентина Юдашкіна.

Артистка перебувала з померлою зіркою у близьких стосунках, тому не могла не попрощатись із ним. Про тимчасове повернення Алли Пугачової до рідної країни повідомила низка медіа та телеграм-каналів. Зокрема, у мережі опублікували підтвердження – відео, на якому неможливо не помітити Примадонну.

Алла Пугачова повернулась до росії на похорони свого близького друга Юдашкіна
Алла Пугачова повернулась до росії на похорони свого близького друга Юдашкіна

Примітно, що знаменитість вирішила не афішувати свого прибуття. Про приїзд на похорон Валентина Юдашкіна Алла Пугачова не повідомила ні у соціальних мережах, ні будь-яким іншим способом. Крім того, для самого прощального заходу знаменитість обрала максимально закритий образ – навіть чорний капелюх ідеально прикривав обличчя Примадонни.

Втім, папараці вдалось “зловити” Аллу Пугачову на камеру. На Троєкурівському цвинтарі, до слова, представниця російської естради перебувала зі своєю помічницею та особистою охороною. Крім того, зірку також помітили у залі, де відбулась церемонія прощання. Артистка постійно намагалась відвернутись від камер.

Алла Пугачова прибула на похорон свого нещодавно померлого друга Валентина Юдашкіна
Алла Пугачова прибула на похорон свого нещодавно померлого друга Валентина Юдашкіна

Нагадаємо, що раніше відома російська артистка покинула рідну країну. Знаменитість виїхала за межі росії на тлі початку російською армією повномасштабної війни проти України. Алла Пугачова засудила вторгнення, через що її почали цькувати на батьківщині. Тоді вона забрала з московської школи дітей та виїхала жити в Ізраїль. За кордоном живе й чоловік Примадонни Максим Галкін. Він продовжує працювати та дає концерти по всьому світу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини