Надія Матвєєва, Алла Пугачова і ще одна: ТОП-3 знаменитості, які кохають чоловіків, молодших за себе

Справжньому коханню ніщо не стане на заваді. І не дивлячись на те, що в соціумі досі є стереотип з приводу великої різниці у віці в парі - героям нашої добірки це не заважає бути щасливими.

Надія Матвєєва

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва в романтичних стосунках з чоловіком, який молодший за неї на 20 років. Та поки що вона не розкрила його персону публіці. Не дивлячись на шепіт за спиною, знаменитість зазначає, що чим довше пізнає свого коханого, тим більше ним захоплюється.

Мама і дорослий син Матвєєвої також не в захваті від вибору зірки, та вона на це не зважає.

Пара багато часу проводить разом і навіть готує разом. Чоловік Матвєєвої в захваті від її кулінарних здібностей.

Надія Матвєєва з коханим
Надія Матвєєва з коханим

“Мій коханий каже, що я для нього – мастершеф, тому що йому дуже подобається, як я готую. ​​Мені дуже подобається, коли йому подобається. Тобто кожна страва – це: “Я такого смачного супу в житті не їв”, “Божественні сирники! “І потім він миє посуд”, – зізнавалася телеведуча в інтерв’ю.

Алла Пугачова

Відома співачка Алла Пугачова старша за Максима Галкіна на 27 років. Пара одружилась у 2011 році і досі щаслива. Закохані через роки зуміли зберегти ніжність та любов. Подружжя виховує двох дітей від сурогатної матері – сина Гаррі та доньку Лізу. Шанувальники зазначають, дівчинка дуже схожа на свою зіркову матусю і така ж талановита.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

Джоан Коллінз

Відома британська акторка, зірка серіалу “Династія” Джоан Коллінз вп’яте вийшла заміж за чоловіка, який був молодшим за неї на 32 роки. Її обранцев став голівудський продюсер Персі Гібсон.

Джоан Коллінз та Персі Гібсон
Джоан Коллінз та Персі Гібсон

Пара одружилася в 2002 році і досі щаслива разом. А Джоан, на хвилиночку, вже 90 років.

На питання про різницю у віці з чоловіком зірка завжди жартує: “Якщо він помре раніше за мене, то я нічого не зможу зробити”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини