Євген Клопотенко з “МастерШефу” відкриває новий ресторан у Києві: кулінар стане власником ще одного закладу

Відомий український ресторатор та кулінар Євген Клопотенко повідомив про відкриття нового ресторану у столиці. Знаменитість поділився першими деталями

Євген Клопотенко, відомий український кулінар, давно пов’язав своє життя з рестораторською справою. 2015 року знаменитість взяв участь у найпопулярнішому кулінарному проєкті в Україні “МастерШеф” та став його переможцем. Після завершення знімань на шоу Євген Клопотенко заявив про намір змінити українську культуру харчування. Саме цим він і займається до сьогодні.

До слова, просуває власні ідеї та бачення того, якою має бути кухня, знаменитість у власних ресторанах. Євген Клопотенко вже є власником двох закладів у Києві та Львові, а тепер повідомив про відкриття нового ресторану в українській столиці. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм кулінар зазначив, що зовсім скоро у Києві стане на один заклад більше, тому він зі своєю командою шукає людей, які хотіли б у нього працювати.

Нині, повідомив Євген Клопотенко, вони в пошуках людини на керівну посаду. Відомий український ресторатор і кулінар зазначив у своєму блозі, що шукає буквально свою праву руку – людину, яка керуватиме закладом.

Євген Клопотенко повідомив, що шукає працівників у свій новий заклад у Києві
Євген Клопотенко повідомив, що шукає працівників у свій новий заклад у Києві

Нагадаємо, що знаменитість вже давно почав свою професійну діяльність. Ще за студентських років, коли Євген Клопотенко поїхав навчатись за кордон за обміном, він потрапив до німецького McDonald’s. А ось пізніше знаменитості пощастило потрапити на роботу в мексиканський ресторан, що знаходився у США.

На момент участі в “МастерШефі” відомий український кулінар вже мав професійний досвід і чимало зв’язків, тому шоу стало для нього вагомим кроком кар’єрними сходами. До слова, 2017 року команда Клопотенка виграла грант на створення нових рецептів для харчування українських учнів, а згодом кулінар почав співпрацювати з МОН України та почав сприяти, аби в країні поліпшувався рівень навчання кулінарів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини