“Всі забули про покійника та розглядали Примадонну”: як пройшло поховання друга Пугачової Валентина Юдашкіна

Нещодавно у москві відбулась церемонія прощання з відомим російським дизайнером та модельєром. Провести друга в останню путь приїхала і його близька подруга Алла Пугачова

На початку цього місяця, 2 травня 2023 року, з життя пішов відомий російський модельєр та дизайнер Валентин Юдашкін. Знаменитість був близьким другом родини Алли Пугачової та Максима Галкіна, тому артисти особливо болісно відреагували на смерть товариша. На своїх сторінках у соціальній мережі Інстаграм зірки присвятили не один допис другові, який відійшов у вічність. Втім, на цьому Примадонна з чоловіком не зупинились.

Днями у російській столиці відбулась церемонія поховання відомого модельєра. Похорони відвідали багато представників російського шоубізнесу, серед них опинилась і Пугачова. Алла Борисівна вперше за доволі довгий період повернулась на батьківщину, аби вшанувати пам’ять про свого близького друга. Хоча артистка намагалась приховати обличчя від камер папараці, публіці таки вдалось встановити її особистість.

Алла Пугачова повернулась в росію на похорони Валентина Юдашкіна
Алла Пугачова повернулась в росію на похорони Валентина Юдашкіна

Відомого російського модельєра та дизайнера поховали на одному з найвідоміших та найпочесніших кладовищ у москві. Тепер Валентин Юдашкін спочиває на Троєкурівському цвинтарі. Церемонія прощання пройшла спокійно, втім, повідомляють російські медіа, на похороні всі забули про покійного, адже увагу на себе забрала Алла Пугачова.

Так, на прощальному заході були присутні не лише артисти, але й політичні діячі. Наприклад, на поховання прийшов прессекретар російського президента Пєсков. За повідомленнями ЗМІ, права рука кремлівського очільника мав коротку бесіду з Примадонною. Ба більше, за наданою інформацією, Пєсков проявив галантність і при зустрічі поцілував руку артистки.

Примадонна повернулась з Ізраїлю на похорони свого близького друга
Примадонна повернулась з Ізраїлю на похорони свого близького друга

У мережі активно обговорюють те, що трапилось на похованні Валентина Юдашкіна, а росіяни залишаються розгублені. Річ у тім, що Алла Пугачова активно виступає проти дій чинної російської влади, але на церемонії прощання з дизайнером представник цієї самої влади поводився з артисткою зовсім не як із потенційним противником.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини