“Запропонували дві операції на вибір”: чоловік Матвієнко Арсен Мірзоян розповів, як ледь не втратив слух

Учасник "Голосу країни" а також один з найкращих співаків сучасності Арсен Мірзоян зізнався, що у досить юному віці міг залишитись на все життя глухим.

Відомий український співак Арсен Мірзоян ще в 2014 року активно займається волонтерством та їздить до наших захисників з благодійними виступами. Чоловік каже, що він як ніхто інший розуміє важливість підтримки у такий непростий час і не хоче залишатися в стороні.

Чоловік намагається стати для хлопців саме тим, хто зможе хоча б деякий час відволікти їх від тих неминучих подій, які вони змушені бачити та переживати кожного дня. Хтось із них втрачає зір, кінцівки, а хтось залишається й зовсім без слуху. Така сама доля ледь не спіткала й самого Арсена.

Український співак Арсен Мірзоян зізнався, як у юному віці ледь не втратив слух
Український співак Арсен Мірзоян зізнався, як у юному віці ледь не втратив слух

Артист каже, що на початку нульових він втратив слух і в нього були всі шанси його не повернути. В ті часи лікарі дали йому дві операції на вибір і той вибів був один з найскладніших в його житті. Після цього він вчився заново ходити, в нього кульгав зір, але він зміг впоратися з цим випробуванням і впевнений в тому, що він такий не один.

“Втратив слух. Для мене це був шок, я ще тиждень вчився ходити, у мене був зір як хамелеона – міг дивитись в різні боки одночасно”, – зізнається артист.

Зараз чоловік на своє здоров’я не скаржиться і продовжує будувати стосунки зі своєю “суперницею” з “Голосу країни” Тонею Матвієнко. Пара зустрілася під час спільної участі на проєкті і, не дивлятись на те, що у чоловіка були стосунки у іншому місті, їхні почуття були на стільки сильними, що пара не змогла з ними боротися.

Арсен Мірзоян закохався в Тоню Матвієнко
Арсен Мірзоян закохався в Тоню Матвієнко

Арсен не став обманювати свою кохану, яка чекала його вдома і чесно зізнався, що закохався в Тоню, а потім вони зіграли весілля. Всі ЗМІ пророкували їм швидке розлучення, але цього ще досі не сталося. Пара всім злим язикам на зло продовжує жити в мирі тв злагоді.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини