Людмила Барбір підозріло багато часу почала проводити з Русланом Сенічкіним: невже розлучиться заради нього?

Про роман Людмили Барбір та Руслана Сенічкіна ходять справжні легенди. Останнім часом зірки стали дуже багато часу проводити разом. Що це може означати?

Психологи стверджують, що найміцніші пари утворюються саме на роботі, мовляв, саме там люди проявляють себе справжніх та показують характери. А ще проводять разом більшість часу.

Неодруженого Руслана Сенічкіна вже давно підозрюють у романі з вишуканою колегою Людмилою Барбір. І, до речі, дуже помітно, що останнім часом зірки все більше і більше проводять днів разом.

За цікавим збігом обставин навіть таке сімейне свято, як Великдень, вирішили провести разом та посвятили спільний кошик у Володимирському соборі у Києві. Чимало фанатів привітало своїх кумирів, залишивши силу-силенну компліментів у коментарях.

Радували ведучі прихильників і спільними новорічними світлинами, а у перервах між зйомками не забувають підігріти чутки про свої стосунки милим контентом у сторіз.

Щоправда, обидва відпираються і досі від закидів у свій бік про роман. Людмила взагалі завжди акцентує увагу на тому, що вдома її чекає коханий чоловік та дитина. Зі своїм обранцем Барбір вже багато років разом. Вони об’єднані не лише любовним вайбом, а й спільними заняттями. Наприклад, дикторка розділяє захоплення свого милого професійним спортом та тренується не гірше батька свого сина у залі. До речі, хлопця також привчають до дисципліни.

Родина Людмили Барбір
Родина Людмили Барбір

А ось Руслан Сенічкін, який ще жодного разу не був у РАГСі у якості нареченого, твердо впевнений, що його час створювати родину ще попереду, і свою єдину й вірну дружину він ще обов’язково знайде. Втім, не в особі колеги по “Сніданку з 1+1”.

Нагадаємо, що раніше ведучого також підозрювали у романі з Лідією Таран.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини