Рубрики: Новини

“Народи мені дитину”: Кіркоров благав відому співачку стати матір’ю його дітей, але вона відмовила

Про чудернацькі витівки Філіпа Кіркорова багато хто чув, але нещодавно спливла інформація, як "поп-король" намагався змусити одну співачку народити йому дітей.

Постать Філіпа Кіркорова — зухвала та неоднозначна. З одного боку він згуртував коло себе чимало прихильників, з іншого, своєю поведінкою натягнув на себе образ справжнього фріка, від якого серйозних вчинків не слід і очікувати.

Кіркоров благав відому співачку стати матір’ю його дітей

Опускаючи всі заяви та вчинки колишнього Алли Пугачової, можна пригадати, інформацію, яка нещодавно спливла у мережі. Виявляється артист так хотів обзавестися дітьми, що навіть закликав стати мамою для його малюків свою бек-вокалістку Ладу Денс. Виконавиця працювала разом зі знаменитістю ще наприкінці 1980-х років.

За словами співачки, стосунки між нею та Філіпом переросли просту симпатію, а згодом Кіркоров і взагалі вирішив, що вона може бути матір’ю його дитини.

“Він взагалі вчепився, каже: “Роди мені дитину”, — поділилася Денс.

Втім, план обранця Пугачової з тріском провалився. Молода Лада не схотіла вагітніти.

Кіркоров і Лада Денс

Цікаво, що тривалий час Кіркорова підозрювали у романі з Анастасією Стоцькою, уродженкою Києва, до речі. Він тривалий час був продюсером зірки. Коли виконавиця народила дитину, прихильники побачили схожі риси обличчя зі співаком. Обидва романтичний зв’язок між собою спростовують.

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров втратив репутацію в Україні, коли після повномасштабного вторгення підтримав агресора. Не дивно, адже і після 2014-го року він відвідував анексований Крим з концертами і не бачив жодних перепон для цього. Також у мережі є інформація про те, що артист міг вмовити Ані Лорак, з якою дружить багато років, не висловлюватися на підтримку України

Поділитися