Рубрики: Новини

Влад Яма сплутав Ектора Хіменеса-Браво з чоловіком азіатської зовнішності: забуває про своїх в Америці

Відомий український хореограф сьогодні живе й працює далеко за межами рідної країни. Схоже, Влад Яма так довго перебував у США, що почав забувати своїх друзів з України

Ще в перший день повномасштабної війни в Україні Влад Яма зібрав пожитки та разом зі своєю дружиною й сином виїхав за межі країни. Зіркова родина оселилась у США, де знайшла роботу, а дитину відправила до школи. Хоча шанувальники очікували, що хореограф залишить рідних у безпечному місці й повернеться в Україну, танцівник і досі залишається у Штатах.

Через це знаменитість потрапив не в один скандал. Публіка не припиняє критикувати Влада Яму за його веселий блог у соціальній мережі Інстаграм, дивні публікації та недоречні фотографії. Зірка українського паркету не втрачає форми – нещодавно він знову спантеличив своїх підписників несподіваним порівнянням.

Влад Яма останнім часом часто публікує на своїй сторінці дивні публікації та фото

Так, на своїй сторінці в Інстаграмі Влад Яма поділився фотографією пакування продукту, який купив в одному з американських магазинів. Загадкове придбання відомого українського хореографа належало до категорії азійської кухні, а на пакуванні виробник розмістив фотографію кухаря азіатської зовнішності.

Влад Яма залишив лаконічний підпис під зображенням іноземного кухаря, назвавши його Ектором Хіменесом-Браво, відомим українським кухарем і головною зіркою телепроєкту “МастерШеф”. Таким чином знаменитість, ймовірно, вирішив пожартувати. Втім, важко пояснити сенс жарту, оскільки Ектор Хіменес-Браво народився та виріс у Колумбії.

Влад Яма порівняв невідомого чоловіка азійської зовнішності з Ектором Хіменесом-Браво

Нагадаємо, що останнім часом відомий український хореограф часто пригадує своє минуле в Україні. Знаменитість ділиться на своїй сторінці архівними фотографіями та пригадує, яким було його життя до того, як почалась повномасштабна війна й до того, як Влад Яма переїхав до іншої країни.

Поділитися