До і після макіяжу: Лілія Ребрик показала, як виглядає вдома перед чоловіком

Популярна ведуча і кумирка мільйонів Лілія Ребрик чесно показала своє обличчя без гриму та макіяжу. Знаменитість не приховує, що роки її змінили.

Лілія Ребрик. Героїня цього матеріалу стала справжньою улюбленицею мільйонів українців. Вона неймовірно харизматична і талановита, а на екрані чи сцені театру може зіграти взагалі будь-яку роль. Втім, її прихильників цікавить не лише творчий спадок, а й її особисте життя.

Як виглядає актриса й ведуча Лілія Ребрик сьогодні
Лілія Ребрик показала обличчя без гриму та макіяжу

Зірку вважають іконою стилю та поважають за ціннісне ставлення до себе. Відомо, що дружина Андрія Дикого — одна з небагатьох знаменитостей, яка змогла уникнути впливу стереотипів суспільства і утрималася від походів до пластичних хірургів. Добру фігуру вдається зберігати завдяки спорту, а ще й танцями, які Лілія просто обожнює. А ось у чому секрет молодості обличчя — загадка.

Нещодавно 42-річна зірка показала, як виглядає без макіяжу та приголомшила всіх свіжим виглядом і рівненькою шкірою без зморшок. Десятки компліментів надіслали їй фанати у коментарях, підмітивши якою свіжою та ніжною є акторка.

  • “Найкраща у всьому!!!”
  • “Лілія, ви неймовірна людина, пишаюся що мала честь зустрітись з вами на вашому майстер-класі. Ви задаєте темп і люди поряд з вами захоплено йдуть уперед. Успіхів вам у ваших справах і обов’язково і часу для себе і відпочинку з рідними людьми!”
  • “Коли на вас дивлюся, розумію, що голлівудським акторам до вас далеко”
  • “Лілія, красуня наша, так тримати!!!!”
  • “Ви неймовірно молодо виглядаєте”

Цікаво, що навіть на приємні слова артистка не відповідає підписникам, а веде комунікацію тільки через публікації.

Нагадаємо, що у Лілії Ребрик та її чоловіка Андрія Дикого є двійко дітей. Обидві донечки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини