Рубрики: Новини

Володимиру Остапчуку пригадали неповажне ставлення до першої дружини Войченко: “Я знаю конкретну ситуацію”

Відомий український ведучий і шоумен був у шлюбі двічі. Нещодавно знаменитості пригадали неналежну поведінку у шлюбі з найпершою дружиною Оленою Войченко

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, двічі йшов під вінець. Перший шлюб знаменитості закінчився скандально, а його колишня дружина звинувачувала свого екскоханого у зрадах. У нещодавньому інтерв’ю неналежну поведінку з колишньою коханою Остапчуку вирішив пригадати і його давній знайомий, комедійний актор Володимир Шумко, з яким він був знайомий ще до переїзду у Київ – обоє зірок народились в Умані.

Володимир Шумко в інтерв’ю для Олександра Волошину зізнався, що не може ставитись до Остапчука з повагою, оскільки його поведінка останніми роками видається дивною. Так, актор зазначив, що він не був у захопленні від того, як шоумен поводився зі своєю найпершою дружиною, як ставився до власної родини. Крім того, Шумко пригадав зовсім неприйнятну ситуацію.

Володимиру Остапчуку пригадали неналежну поведінку у першому шлюбі

“До кого я погано ставлюся, так це до Остапчука. Мені не подобалося, як себе вів останнім часом Остапчук… Я знаю конкретну ситуацію, знаю його першу дружину Олену. І мені дуже не подобалося, як він себе вів”, – розповів в інтерв’ю Володимир Шумко.

Втім, знаменитий комедійний актор не став розкривати подробиць і розповідати, про що саме йде мова. Проте, зізнання Володимира Шумка вистачило, аби зробити висновок, що в першому шлюбі відомий український ведучий Остапчук не був порядним чоловіком.

Володимир Шумко зізнався, що пам’ятає, як Володимир Остапчук без поваги ставився до колишньої

Разом з тим, продовжив свою розповідь про давнього знайомого актор, останнім часом в особистості Остапчука можна помітити суттєві зміни. Володимир Шумко зазначив, що шоумен проаналізував свою поведінку та вчинки в минулому та змінився – принаймні так здається акторові.

Поділитися