Співачка Ніно Катамадзе зізналась, за що найбільше вдячна лідеру “Океану Ельзи” Вакарчуку: “Завжди пам’ятаю”

Відома грузинська співачка пригадала війну в рідній країні та розповіла про вчинок українського музиканта, який вона ніколи не забуде. Знаменитість зізналась, що завжди пам'ятатиме про це

Ніно Катамадзе, відома грузинська співачка, з самого початку повномасштабної війни встала на бік України. Знаменитість не мовчить та підтримує суверенну державу, а також запевняє: творчості поза політикою не існує. Крім того, зірка дружить з чималою кількістю українських колег. Втім, лише один з артистів залишив у спогадах Ніно Катамадзе вчинок, що заслуговує на повагу.

Артистка пригадала 2008 рік, коли на територію Грузії російською владою було введено воєнні угруповання. Знаменитість зізналась, що лише Святослав Вакарчук зателефонував їй з пропозицією допомогти, коли в її рідній країні почалась війна. Катамадзе розповіла, що тоді отримала дзвінок від лідера “Океану Ельзи”, який поцікавився, чи не потрібна їй допомога.

Відома грузинська артистка Ніно Катамадзе пригадала, як їй допоміг Святослав Вакарчук
Відома грузинська артистка Ніно Катамадзе пригадала, як їй допоміг Святослав Вакарчук

На момент початку вторгнення російської армії на грузинські території Ніно Катамадзе була на руках із двомісячною дитиною. Знаменитість опинилась в самому центрі подій, втім не захотіла виїжджати з власного дому, попри пропозиції та можливості. Катамадзе прийняла важливе рішення попри все залишатись на рідній землі.

“Я розмовляла з послом, але я не виїхала зі своєї країни. Я за це вдячна, і завжди пам’ятаю, що під час війни він був єдиний, хто зателефонував”, – пригадала Ніно Катамадзе.

Святослав Вакарчук єдиний з українського шоубізнесу запропонував допомогу Ніно Катамадзе
Святослав Вакарчук єдиний з українського шоубізнесу запропонував допомогу Ніно Катамадзе

Крім того, артистка зізналась, що сьогодні підтримує зв’язок і з іншими українськими музикантами. Так, наприклад, Ніно Катмадзе спілкується з учасниками “Бумбоксу”, “ДахаБраха”, спілкується з Данилком, Джамалою та Іваном Дорном. Знаменитість зазначила, що їй хотілося б бачитись з українськими колегами наживо, втім нині вони спілкуються через соціальні мережі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини