Тоня Матвієнко показала 75-річну Ніну Матвієнко в День матері: Арсен Мірзоян оточив себе красунями

Тоня Матвієнко на День матері показала, як привітала свою маму, славетну Ніну Митрофанівну. Скільки зібрала компліментів співачка та як виглядає зараз?

Співачка Тоня Матвієнко — пані дуже прогресивних поглядів. Знаменитість більше не відзначає 8 березня, а замість цього ділиться тим, що підтримує всесвітню традицію святкування Дня матері.

Тоня Матвієнко показала 75-річну Ніну Матвієнко в День матері

На своїй сторінці в Інстаграмі вона нагадала прихильникам, коли можна вітати своїх найрідніших неньок та показала, який стильний і розкішний букет подарувала своїй. Присвятила Нині Митрофанівні цілий ніжний вірш:

“Ти від лютої зими
Затуляла нас крильми,
Прихилялася
Теплим легітом.
Задивлялася білим лебедем,
Дивом-казкою
За віконечком,
Сива ластівко,
Сиве сонечко.
Цього року День матері 14 травня. Бережіть, обнімайте і вітайте своїх мамусь — це найдорожче, найцінніше золото”, — написала артистка.

Прихильники оцінили не лише ініціативу зірки, а й подарували купу теплих слів і компліментів Матвієнко-старшій, написавши у коментарях:

  • “Господи! Яка шановна та знакова жінка для України…. Бережи Господи наш національний скарб. Дякую, що Ви є, Ніно!”
  • “Улюблена співачка”
  • “Дуже сумуємо за Вами. Посилаємо чарівні флюїди любові та підтримки з Вашингтону у Київ”

До речі, Тоня з родиною досі живе разом з матусею у їхньому родинному домі. Сім’я нерозлучна завжди, але під час повномасштабного вторгнення все ж таки довелося ненадовго полишити рідну домівку.

Антоніна з дочками певний час проживала за кордоном, але не витримала розлуки та повернулася на рідну Київщину.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян попри зв’язки та можливості не полишив Україну, а почав активно тут волонтерити і допомагати захисникам на фронті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини