Дочка Алли Пугачової Христина Орбакайте вийшла у світ у кольорах прапору України: повторила образ мами?

Алла Пугачова — одна з небагатьох зірок країни-агресора, яка підтримала Україну. Її дочка Христина Орбакайте нещодавно показала фото у кольорах українського прапора. На що натякає артистка?

2022-й рік розставив все на місця та показав, хто є хто. Одиниці російських зірок, які приїздили в Україну, купалися тут у славі і любові прихильників, змогли висловити хоча б слова підтримки знедоленим людям і сильній країні, на яку напав агресор.

Алла Пугачова з Максимом Галкіним взагалі полишили рф, а гуморист почав відраховувати прибутки з концертів на допомогу нашим громадянам.

Цікаво, що сама Примадонна ще в 2014-му році дала зрозуміти, що вона проти війни росії з Україною, коли у Юрмалі з’явилася у кольорах нашого прапора. Тоді її поява викликала великий резонанс.

Дочка Алли Пугачової Христина Орбакайте вийшла у світ у кольорах прапору України

А нещодавно її дочка Христина Орбакайте опублікувала світлину, де показалася у розкішному светрі у жовто-блакитних кольорах. Це фото її молодості, де вона ефектно позує зі своїм синочком. Коментарі зірка попередньо приховала, адже всім відомо, як реагують на наш прапор наші опоненти.

Дочка Алли Пугачової Христина Орбакайте вийшла у світ у кольорах прапору України

Проте, говорити, що дочка Пугачової пішла її слідами та розділяє повністю погляди мами — важко. Співачка утрималася від будь-якої реакції на події 24-го лютого, а 25-го травня 2022-го року їй ніщо не завадило виступити у москві та дати там свій ювілейний концерт.

Крім цього артистка продовжила працювати над російськими фільмами, попри те, що її мама так більше і не повернулася додому з Ізраїлю, а її родина почала обростати жахливими плітками, які плодили пропагандисти.

Нагадаємо, що Максиму Галкіну дали статус іноагента. Його дружина Алла Пугачова у світі цих подій публічно написала звернення до уряду росії з вимогою дати їй цей статус теж, адже повністю розділяє погляди свого обранця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини