Хліб, напівсире м’ясо та солоні огірки: Надя Дорофєєва показала свій “апетитний” перекус у Нью-Йорку

Хоча й зустрічається відома українська співачка Надя Дорофєєва з ресторатором і справжнім знавцем кулінарної справи, її перекуси важко назвати апетитними

Відома українська співачка Надя Дорофєєва після початку повномасштабної війни в Україні не припинила займатись творчістю та виступати. Нині знаменитість гастролює з концертами по всьому світу, а нещодавно виступила в Нью-Йорку. Крім своєї основної діяльності, зірка також продовжує підтримувати зв’язок зі своїми шанувальниками на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Артистка активно публікує останні новини зі свого життя та ділиться цікавими фотографіями.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість на своїй сторінці опублікувала знімок американського перекусу. Зірка зупинилась, аби підкріпитись, а з їжі обрала всього три продукти – білий хліб, солоні огірки та м’ясо середньої прожарки. На опублікованій фотографії чудово видно, що м’ясо дещо сире, оскільки має яскравий червоний колір.

В описі до опублікованої фотографії знаменитість залишила лаконічне питання до свого бойфренда Михайла Кацуріна. Надя Дорофєєва відмітила його профіль в Інстаграмі та поцікавилась, чи заздрить він її смачному перекусу.

Надя Дорофєєва спантеличила публіку фотографіями свого нещодавнього перекусу в Нью-Йорку
Надя Дорофєєва спантеличила публіку фотографіями свого нещодавнього перекусу в Нью-Йорку

Нагадаємо, що відома українська співачка після розлучення зустрічається з київським ресторатором і блогером Михайлом Кацуріним. Бойфренд Наді Дорофєєвої знається на ресторанній справі та смачній їжі, тому можна з упевненістю сказати, що вдома у зіркової пари несмачних страв просто не буває. Артистка та її коханий зустрічається вже близько року, втім спершу вони довго приховували свої стосунки.

Річ у тім, що зустрічатись Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін почали ще минулого року, на початку повномасштабної війни. Тоді і співачка, і ресторатор розлучились зі своїми колишніми партнерами й почали крутити таємний роман.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини