У Німеччині скасували концерт Віктора Павліка на тлі скандалу зі спецперепусткою: “Ой мамо, Шикідим”

Нещодавно відомий український співак Віктор Павлік втрапив у гучний скандал. На тлі цього його концерти починають скасовувати. У мережі з'явились перші подробиці

На початку червня цього року у Берліні, Німеччині мав відбутись концерт відомого українського співака Віктора Павліка, втім виступ знаменитості скасували. Причиною для цього став нещодавній скандал, пов’язаний зі спеціальною перепусткою, якою артист хизувався перед підписниками своєї дружини. Про скасування концерту Віктора Павліка повідомила організаторка заходу Діана Янушкевич.

На своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук представниця команди організаторів раніше опублікувала допис, в якому розповіла про виступ Віктора Павліка.

“Коли я вчилася у школі, уся країна співала “Ой мамо, Шикідим”. Якби мені хтось тоді сказав, що через кільканадцять років я буду організовувати концерт Віктора Павліка в Берліні – я б ніколи не повірила”, – повідомила про благодійний виступ артиста Діана Янушкевич.

Віктор Павлік мав виступити з благодійним концертом у Берліні, Німеччині
Віктор Павлік мав виступити з благодійним концертом у Берліні, Німеччині

Втім, днями організаторка оновила публікацію, в якій йшлося про благодійний концерт відомого українського співака. Діана Янушкевич зазначила, що на тлі скандалу було прийнято рішення скасувати виступ Віктор Павліка. Замість музиканта виступить інший артист, ім’я якого повідомлять пізніше.

Нагадаємо, що декілька днів тому, 15 травня, на особистій сторінці дружини Віктора Павліка з’явилась Історія, в якій вона показує, як вони з чоловіком їдуть по закритому на час воєнного положення Південному мосту у Києві. У кадрі Віктор Павлік показує спеціальну перепустку, завдяки якій йому і вдалось потрапити на цей міст.

Відомий артист зазначив, що зробив своїй дружині подарунок, маючи на увазі можливість проїхатись Південним мостом. Втім, у мережі сприйняли сказане зовсім по-іншому, подумавши, що співак подарував дружині перепустку. Пізніше у Віктора Павліка її вилучили.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини