“Я втомлена, роздратована”: подруга Олі Полякової Анна Трінчер зізналась, чому насправді почувається нещасною

Відома співачка Анна Трінчер і подруга популярної білявки Олі Полякової чесно розповіла про свій моральний стан. Виявляється, останнім часом знаменитість почувається не дуже добре

Відома українська співачка Анна Трінчер нині активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. У нинішні часи зірка не припинила свою професійну діяльність, що стало однією з причин, чому сьогодні артистка відчуває себе не так добре, як могла б. Анна Трінчер зізналась підписникам, що через постійну навантаженість вона не має достатньо часу для відпочинку, а її організм не встигає відновлюватись.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість зробила несподіване та відверте зізнання. Анна Трінчер заявила, що нині почуває себе нещасною, адже постійно перебуває в робочому темпі. Через це знаменитість буквально не може насолоджуватись життям і кожним прожитим днем.

Анна Трінчер відверто розповіла шанувальникам про свій моральний стан і зізналась, що почувається нещасною
Анна Трінчер відверто розповіла шанувальникам про свій моральний стан і зізналась, що почувається нещасною

Артистка зізналась, що її побут завжди був таким. Вона могла спати в машині, там же їсти, рідко зустрічатись зі своїми друзями та навіть забувати сходити до вбиральні. Знаменитість розповіла, що її графік щільно розписаний, а, якщо у неї з’являється зайва хвилина на відпочинок, вона вистачає її на роботу.

Анна Трінчер зізналась, що вона з самого дитинства звикла не зважати на стан свого організму, на власне самопочуття та настрій. Втім, останнім часом зірка розуміє, що таке життя їй точно не подобається. Трінчер зауважила, що вирішила змінити свій побут, адже бути постійно в роботі та не дозволяти собі банальних розваг – це не для неї.

Відома українська співачка й актриса Анна Трінчер чесно висловилась про свій моральний стан
Відома українська співачка й актриса Анна Трінчер чесно висловилась про свій моральний стан

Знаменитість зазначила, що вона бажає змінити графік свого дня, адже їй часом не вистачає банальних спокійних вечорів, коли вона може подивитись улюблений серіал і зробити маску для обличчя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини