Екс-дружина Володимира Остапчука занепокоїла новинами про стан свого здоров’я: “Кажу собі, цінуй життя”

Колишня дружина відомого українського шоумена й телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк занепокоїла шанувальників несподіваними новинами про власне самопочуття

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук двічі перебував в офіційному шлюбі. Друга дружина знаменитості, нотаріусиня та блогерка Христина Горняк, сьогодні активно веде власний блог у соціальній мережі Інстаграм, де постійно спілкується зі своїми фанатами. Знаменитість часто виходить на зв’язок і розповідає підписникам про те, що відбувається в її житті.

Хоча й частіше Христина Горняк розповідає хороші новини, нещодавня звістка неабияк занепокоїла її підписників. Так, блогерка повідомила, що з її здоров’ям відбувається щось не те, втім вдаватись у подробиці не стала. Знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі ряд Історій, в яких пояснила ситуацію та показала кадри з лікарні.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк повідомила, що потрапила в лікарню
Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк повідомила, що потрапила в лікарню

На одній з опублікованих Історій знаменитість показала шанувальникам, як робила МРТ. Крім того, опинилась Христина Горняк і під крапельницею. Такі кадри неабияк сполохали підписників блогерки, втім вона поки що вирішила не розповідати, що сталось з її здоров’ям. Натомість знаменитість подякувала кожному, хто підтримав її у такий важкий період та пообіцяла, що пояснить все, коли знайде слова та сили.

Слід зазначити, що серйозність стану Христини Горняк можна оцінити з того, що до знаменитості прийшло несподіване осяяння. Блогерка зізналась шанувальникам, що усвідомила, як сильно потрібно цінувати власне життя.

“Кажу собі сьогодні: цінуй життя ще більше щодня… Щойно я буду знати точно, що і як, я поділюся, – написала на своїй сторінці в Інстаграмі Христина Горняк і додала: – Не все так радісно, як хотілося б”.

Христина Горняк показала кадри з лікарні, куди потрапила через невідоме захворювання
Христина Горняк показала кадри з лікарні, куди потрапила через невідоме захворювання

Хоча знаменитість тримає інтригу й не розповідає, що саме сталось із нею, вона таки поділилась, як саме їй вдалося виявити те, про що вона мовчить. Христина Горняк зазначила, що проходила детокс-програму в одному з медичних закладів, лікарі якого й виявили в неї негаразди зі здоров’ям, які нині зірка лікує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини