Христина Горняк після розлучення з Володимиром Остапчуком занедужала: чекає на діагноз і ходить з палицями

Відома українська блогерка та колишня дружина шоумена й ведучого Володимира Остапчука занепокоїла фанів новинами про своє здоров'я. Знаменитість чекає на вердикт лікарів

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук восени минулого року розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Після розлучення знаменита блогерка рідше виходила на зв’язок, втім із часом відійшла від усіх подій і почала знову активно вести свій блог у соціальній мережі Інстаграм. Не встигла знаменитість пережити розлучення, як її спіткали нові проблеми.

Так, нещодавно на своїй сторінці Христина Горняк повідомила, що проходить серйозне обстеження. Лікарі виявили у знаменитості захворювання, про яке вона воліє поки що мовчати. Втім, підписники можуть оцінити серйозність стану ексдружини Остапчука з її нещодавніх Історій, в яких вона розповідає, що важко переживає усвідомлення того факту, що має хворобу, про яку мовчить.

На своїй сторінці в Інстаграмі знаменитість зазначила, що нині вона вирушила у Відень. За кордоном Христина Горняк хоче пройти повторне обстеження, та, якщо діагноз таки підтвердиться, зірка розкаже про все своїм підписникам. Блогерка не стала приховувати, що її стан суттєво змінився, втім вона намагається налаштуватись на позитив. Разом з тим, зірка зізналась, що багато плаче.

“Я безмежно вдячна тим людям, що зараз зі мною… це дуже допомагає. Я плачу ввечері і зранку, але то моя особливість, коли мені страшно і болить душевно – я плачу. Спочатку я проплачу та зберу себе до купи, іншого виходу я не маю!” – повідомила Горняк на своїй сторінці.

Христина Горняк повідомила шанувальникам подробиці свого самопочуття
Христина Горняк повідомила шанувальникам подробиці свого самопочуття

Втім, знаменитість не опускає руки. Так, наприклад, нещодавно вона вперше в житті спробувала скандинавську ходьбу. Зірка опублікувала на своїй сторінці Історії, на яких крокує у красивому парку разом із подругою.

Христина Горняк спробувала скандинавську ходьбу
Христина Горняк спробувала скандинавську ходьбу

Блогерка зазначила, що це заняття виявилось не з простих, втім воно є дуже корисним для організму.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини