Надя Дорофєєва прокоментувала чутки про вагітність від Кацуріна: фотографія говорить сама за себе

Українська співачка Надя Дорофєєва днями опублікувала серію фотографій, на яких можна помітити її округлий животик. Прихильники активно почали вітати зірку з поповненням.

Стосунки Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна досі не дають прихильникам спокою. Також допитливих користувачів Мережі не покидає питання про те, чому в Наді досі немає дітей і коли можна очікувати поповнення в парі з Кацуріним.

Тепер Дорофєєва потрапила до списку співачок, яких постійно підозрюють у цікавому положенні. Днями зірка опублікувала нове фото у легенькій просторій сукні, а прихильники, придивившись, побачили округлий животик. На знімках Надя позує у Нью-Йорку в одному з вагонів метро.

Надя Дорофєєва відповіла на чутки про вагітність
Надя Дорофєєва відповіла на чутки про вагітність

Для свого образу співачка обрала сукню-сорочку в білу смужку двох кольорів: коричневий та блакитний. Доповнила образ білою оверсайз сорочкою та стильними ботфордами.

  • “Вагітна?”,
  • “Дочекалися!”,
  • “Дуже гарні фото з весільної подорожі!”, – пишуть прихильники.

Зважаючи на такі коментарі, Надя вирішила відповісти кожному і без слів. В наступному пості зірка вирішила показати свій сталевий прес, який голосно натякає на те, що поки ще рано думати про якесь поповнення. Для образу, який виправдовує чутки про вагітність зірка обрала спортивні штани яскраво-голубого кольору та спортивний білий топ.

Надя Дорофєєва відповіла на чутки про вагітність
Надя Дорофєєва відповіла на чутки про вагітність

Цього разу прихильники написали безліч приємних коментарів, але знайшлися й такі, кому стиль Наді не прийшовся до душі:

  • “Надю, в мене лише одне питання: як можна бути такою красивою?”,
  • “Не можу намилуватися вашими фото, красуня”,
  • “Наче гроші є, в магазинах всього вдосталь, а нах*ра вдягати одяг на 10 розмірів більше. Як за старшим братом доношує”,
  • “Надя, напиши краще про те, як ти співчуваєш сім’ям загиблих, знайшла чим хизуватися”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини