Рубрики: Новини

В цих зірок помітно округлився животик: Дорофєєва, Каменських, Осадча ймовірно чекають на поповнення у 2023

Останнім часом зіркових жінок українського шоу-бізнесу все частіше підозрюють у цікавому положенні. Правда це, чи ні — з'ясуємо в матеріалі.

На думку великої частини жінок материнство – це прекрасний період, який залишає багато примєнощів в житті кожної жінки. Останнім часом українських зіркових красунь почали підозрювати в цікавому положенні. Серед числа таких опинилась Надя Дорофєєва, Настя Каменських та Катерина Осадча. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як артистки реагують на ці чутки.

Настя Каменських

Співачку постійно підозрюють у вагітності. Варто зірці трішки набрати зайві кілограми – Мережа починає будувати власні теорії про загадкову вагітність артистки. Спочату, Каменських на подібні закиди зовсім ніяк не реагувала, але з часом ці коментарі під її постами почали з’являтися все частіше, тому вона вирішила дати свій коментар з цього приводу.

Співачка Настя Каменських зізналась, що не планує поповнення

За словами Анастасії, дітей вони з Потапом поки не планують, але раптом вона звагітніє – обов’язково в першу чергу розповість про це своїм прихильникам в соціальних мережах, але зараз немає приводу для турбування.

Надя Дорофєєва

Відомо, що Надя гастролювала різними містами Америки. Зірка опублікувала серію знімків під час прогулянки вулицями Нью-Йорка і прихильники помітили, що Надя одягнула нетипову для неї сукню вільного крою. На фотографії складається враження, що в Наді значно округлився животик і прихильники почали активно вітати зірку з поповненням в коментарях.

Надя Дорофєєва відповіла на чутки про вагітність

Словесно Надя не стала на це якось реагувати, але пізніше опублікувала нове фото, на якому видно її стальний прес. Це краще, ніж будь-які коментарі.

Катерина Осадча

Що стосується зіркової дружини Юрія Горбунова, жінка також підозрювалася у четвертій вагітності. Про це її запитали в Мережі і Катерина чесно та прозоро відповіла на це запитання. Осадча запевнила своїх прихильників, що інформація про вагітність – це не більше, ніж просто чутки.

Поділитися