Руслані Лижичко — 50: всі цікаві факти про першу переможницю Євробачення, її таємна дочка та чоловік

Славетна Руслана Лижичко сьогодні відзначає свій День народження! Яким був шлях до слави у зірки і як виглядає її таємна дочка, про яку не дали розповісти на загал?

Руслана Лижичко стала не просто українською співачкою, вона поповнила пантеон наших легенд, тріумфально виборовши перемогу на Євробаченні-2004. На пісенному конкурсі 30-річна знаменитість стала справжньою революціонеркою, показавши всій Європі, що музичні змагання — це не тільки про ліричні пісні, що оспівують кохання, це — про національну ідентичність, енергію, і, звісно, дикі гуцульські танці.

Сьогодні у свої 50 років артистка стала справжньою суперзіркою, фанати якої досі шаленіють не лише від творчості, а і її вайбу. Виконавиця живе шлюбом з 1995-го року. Разом з обранцем будувала кар’єру. Цікаво, що у ранні роки діяльності вона озвучувала радіорекламу, але згодом змогла реалізувати себе у музиці. Ще до того, як це стало популярним, у 1997-му, Руслана випустила шоу до якого ввійшли акустичний концерт, зйомка телепрограми з аналогічною назвою і презентація анімаційного фільму.

Співачка Руслана приїхала виступати до Британії
Руслані Лижичко сьогодні 50!

Окрім співів, Лижичко проявляє себе, як активна громадська діячка, якій була завжди небайдужа доля країни: брала участь у заходах обох українських революцій, займалася проблемами відновлювальної енергетики і навіть собі побудувала будинок, який не забруднює довкілля.

Та найцікавіше, що намагаються вже багато років дізнатися фанати співачки, як завжди лишається за кадром.

Що відомо про таємну дочку Руслани Лижичко?

Офіційно відомо, що у зірки немає дітей і начебто ніколи не було. Втім, у тізері програми Маші Єфросиніної “Мій секрет” подається інакша інформація. У 2021-му році на екрани вийшло промо з унікальними кадрами, де закадровий голос говорить:

“Зустріч Руслани з донькою, про яку ніхто раніше не знав”

Руслана святкує 50-річний ювілей: як виглядає донька зірки

Сама ж ведуча говорить, що дитина хоче спілкуватися зі співачкою. Цікаво, що передача за участі Лижичко так і не вийшла. Нелегко знайти і саме відео від 30 листопада 2021-го. Воно зберіглося на Фейсбук-сторінці телеканалу СТБ у досить поганій якості. Можливо його скоро навіть приберуть.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини