“Голос країни-13” вперше зніматимуть не в Україні: Юрій Горбунов розкрив подробиці нового сезону

Незабаром стартує новий сезон проєкту "Голос країни-13", який вперше за всю історію вокального шоу буде зніматися за межами України. Про це розповів Юрій Горбунов.

Віддані прихильники проєкту “Голос країни” вже не можуть дочекатися, поки стратує новий сезон шоу, яке завжди було найпопулярнішим серед інших. Однак, стало відомо, що цього разу зйомки проєкту проведуться за кордоном. Про це вирішив розповісти ведучий проєкту разом зі своєю дружиною та колегою Катериною Осадчою.

Ведучому дуже приємно усвідомлювати, що український проєкт виходить на світовий рівень. Зйомки відбудуться в країні, яка з початком повномасштабного вторгнення найбільше допомагає українським громадянам. Саме в Польщі зараз проживають тисячі українців, які мріють повернутися додому. Рішення про зйомки саме в Польщі було прийняте для того, щоб дати можливість українцям за кордоном спробувати свої сили в новому сезоні без перешкод.

Юрій Горбунов розповів про новий сезон Голосу країни
Юрій Горбунов розповів про новий сезон Голосу країни

“Дуже приємно, що проєкт розширює свої горизонти і виходить на міжнародний рівень. У складну хвилину наш друг Польща підставила нам своє плече допомоги у не найкращі часи, а тепер ми будемо культурно об’єднані. Голос країни зазвучить про всій Європі, бо ми об’єднаємось”, – каже Горбунов.

До слова, новою тренеркою у цьому сезоні стане Юлія Саніна. Дівчина неймовірно вразила виступом зі своїм гуртом на “Євробаченні”, а тепер ми матимемо змогу насолоджуватися її професіоналізмом під час шоу. Цю новину Юлія самостійно повідомила у соціальних мережах на одній зі своїх офіційних сторінок. Прихильники від такої новини в надзвичайному захваті, бо тепер їх кумир буде частіше з’являтися на екранах телевізорів. Схоже, рейтинги шоу колосально виростуть.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини