Ігор Кондратюк дав ясно зрозуміти, як ставиться до Лободи, назвавши її останніми словами: “Мінімальна реакція”

Популярний продюсер Ігор Кондратюк різко висловився стосовно скасованого концерту Світлани Лободи. Чоловік чітко висловив, що думає про співачку, яка змінила свою позицію.

Співачка Світлана Лобода минулого року повернулася в Україну після років проживання та роботи у росії. Зірка засудила агресію проти нашої країни та навіть допомагала Ірпеню коштами на відбудову. Втім, не всі тутешні поціновувачі музики оцінили наміри співачки знову бути і творити на Батьківщині. Для багатьох ще є свіжою пам’ять про те, як знаменитість в один момент вирішила переїхати до москви, як там гуляла червоними хідниками та виступала на тамтешніх заходах.

Євген Кошовий різко висловився про Світлану Лободу, яка переїхала з росії до Європи
Ігор Кондратюк дав ясно зрозуміти, як ставиться до Лободи

Поп-діва знову опинилася у центрі скандалу через свій концерт в Osocor Residence, який, до речі, вже скасували. Свою точку зору з цього приводу висловив і іменитий український продюсер, Ігор Кондратюк, який не добирав слів стосовно співачки:

“Це просто маячня. Це так само недолуго, як ті недолугі люди, які привезли Басту у 2021 році у Київ. Це мінімальна реакція. Хай радіють, що не спалили Osocor в першу же ніч після появи оголошення”

Ігор Кондратюк висловився про Влада Яму, якого засуджують за виїзд за кордон
Ігор Кондратюк дав ясно зрозуміти, як ставиться до Лободи

Популярний чоловік прямо назвав Світлану колаборанткою та зазначив, що всі претензії стосовно неї були вже давно були озвучені. На думку Кондратюка, у нас немає права толерувати людей, які лояльно ставилися до росії ще у 2014-му році, коли ця країна окупувала Донбас і Крим.

На думку Ігоря, на виступи такої зірки не підуть громадяни, ветерани та всі, хто захищає Україну. Також продюсер засудив організаторів, які намагалися відбілити репутацію артистки.

Нагадаємо, що Світлана Лобода лишила без коментарів скасування свого концерту та показала сторіз зі Стамбулу. Чи планує знаменитість ще давати виступи у Києві — не відомо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини