Рубрики: Новини

Алла Пугачова підтримала “Раша, гудбай”: Андрій Данилко розповів, як відреагувала Примадонна на його хіт

Андрій Данилко сколихнув всіх своїм хітом на Євробаченні 2007-го року, в якому всі почули недвозначну фразу "Раша гудбай". Як відреагувала Алла Пугачова на таку фразу?

Андрій Данилко став одним з легендарних учасників Євробачення-2007. Після його виступу, всі були впевнені, що він стане переможцем, але тоді він забрав лише срібло. Проте, його вихід на сцену досі згадують всі фанати конкурсу і не тільки.

Особливо бурхливу реакцію можна було спостерігати за північними кордонами нашої держави, у москві. Там у композиції “Dancing Lasha Tumbai” росіяни розчули “Russia goodbye”. І так же ж образилися, що присвятили обговоренню виступу Вєрки Сердючки не один місяць. Ведучий Андрій Малахов, який, до речі, зараз у своїх програмах обговорює майбутню поразку України, тоді невпинно з’ясовував, чи не образив Данилко своїми словами цілу країну.

Андрій Данилко розповів, як відреагувала Примадонна на його хіт

Втім, тоді наш артист дав чітко всім зрозуміти, що росіяни помиляються. Згодом він розповів, що серед всіх зірок з рф підтримала його Алла Пугачова. За словами Андрія, Примадонна заступилася за нього, а саму витівку розцінила, як смішну та дотепну. Так і не дала дружина Галкіна своїм “колегам” по цеху так зневажливо ставитися до Сердючки.

Андрій Данилко розповів, як відреагувала Примадонна на його хіт

Цікаво, що через роки сам артист розповів, що тоді все ж таки від нього на сцені пролунало “Раша, гудбай”. Після агресії росії у 2022-му році, він взагалі офіційно переробив текст та став закликати таким чином публічно прощатися з московською державою.

Нагадаємо, що Андрій Данилко разом з Інною Білоконь публічно засудив повномасштабний наступ минулого року. Він пережив наступ на Київ, не полишаючи країни, а виїздити за кордон почав тільки поновивши свою концертну діяльність.

Поділитися