“Стільки гордості”: Катерина Осадча показала, що в шлюбі з Юрієм Горбуновим досі є романтика

Телеведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов вже тривалий час будують стосунки один з одним. В пари за стільки років досі не зникла романтика.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов познайомилися під час спільної роботи. В чоловіка одразу зʼявилися почуття до молодої та гарної телеведучої та і він не залишив її байдужою. Попри те, що на момент зустрічі Юрій був одружений, він вирішив розлучитися з екс-дружиною і почати будувати стосунки з Осадчою.

Зараз пара виховує спільних дітей та першого сина Катерини від попереднього шлюбу. Відомо, що у стосунках завжди є декілька стадій, перша з яких – букетний період романтики, який просочений почуттями вздовж і впоперер. Нажаль, такий період дуже швидко закінчується, але це ніяк не стосується зіркової пари.

Катерина опублікувала миле відео під час прогулянки з Юрієм, де вони мило тримаються за ручки. Для прогулянки Катерина обрала білу футболку, а чоловік розгулював у стильному поло та джинсах. Доповнили зірки свої образи окулярами.

“Для нас тепер існує тільки тут і зараз. Бережіть одне одного”, – написала Катерина в описі під відео.

Катерина Осадча замилувала прихильників прогулянкою з чоловіком
Катерина Осадча замилувала прихильників прогулянкою з чоловіком

Прихильники були вражені такою милістю у соціальних мережах і поспішили засипати пару компліментами. Катерину похвалили за гарну зовнішність, а також користувачі почали жартувати, що Юрій як справжній чоловік починає бубоніти, як вмикаєш камеру.

  • “Так життєво, жінка на своїй хвилі і чоловік бубнить, що ти там знімаєш”,
  • “Бажаю Вам зустріти разом старість, жити душа в душу та йти по життю рука в руці. А Ви так і робите і на такі відносини приємно дивитись. Ви приклад, дякую”,
  • “Артистам треба відпочинок від камер, та всі мужики так само люблять фоткатися”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини