“Зустріти тут старість”: зірка паркету Олена Шоптенко станцювала в центрі Києва, а Винник цього не побачив

Головна зірка українського танцю Олена Шоптенко вирішила по-особливому привітати Київ з днем народження і виконала неймовірний танець в центрі міста.

Українська хореографиня Олена Шоптенко вирішила привітати Київ з днем народження у доволі незвичний спосіб. Місто “зустріло” свої 1541 рік. В останню неділю травня кожен Киянин та гість столиці мав здатність доторкнутися до святкування. Танцюристка вирішила виконати танець і присвятила його саме Києву.

Олена Шоптенко для своїх танців обрала композицію з вставками українського народного танцю. Все відбувалося на фоні Софіївської площі, Майдану Незалежності, Пішохідного моста та інших цікавих туристичних місць столиці. Чому зірка вирішила саме на день народження Києва танцювати на тлі різноманітних мість – відповідь проста. Олена почала свій творчий шлях саме у цьому місті.

“Місто, в якому я народилася, виросла та прожила все своє життя.Я хочу зустріти тут старість. З днем народження, рідний”, – написала Олена.

Для “виступу” зірка обрала білий вкорочений топ, який доповнюється широкими штанами бежевого кольору. В Олени було розпущене волосся, а доповнила дівчина образ невагомим білим взуттям та невеличким кулоном. Прихильники у коментарях були вражені таким привітанням і поспішили коментувати цей витвір мистцтва.

  • “Як тебе не любити, Києве мій!”,
  • “Нереально гарно, ви неймовірна!”,
  • “Вітаю Вас ! Ви дуже чарівно граційно привітала всіх з днем міста!!!! Немов колосочок весняний”,
  • “Ви така магічна в кожному русі, за цим хочеться дивитися знову і знову. Яке гарне привітання”,
  • “Дуже гарна дівчина, Слава Україні за такий танець і композицію! Неперевершено”, – написали прихильники.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини