Рубрики: Новини

Лілія Ребик вперше за півтора роки приїхала до Харкова: місто в її очах зовсім не змінилося

Лілія Ребрик півтора роки не могла зібратися з силами та повернутися до рідного Харкова, але днями зірка все ж зробила це і не пошкодувала.

З початком повномасштабного вторгнення Лілія Ребрик активно подорожує містами України в рамках настрольного туру. Вона побувала в багатьох містах, але зараз вперше приїхала до Харкова, який досі майже кожного дня знаходиться під обстрілами. Приїхати зірка вирішила не сама, а зі своїм чоловіком Андрієм Диким, який вже багато років є хореографом.

Подружжя поділилося милими фотографіями зі свого прибуття до прекрасного міста на фоні залізничного вокзалу. Андрій ніжно притулився до коханої і вони двоє ловлять приємні сонячні промені.

Лілія Ребрик повернулася до Харкова

Харків зустрів телеведучу справді теплою та хорошою погодою. Зірка мала змогу багато ходити вуличками міста і побачити, як по-справжньому живуть коренні жителі міста в умовах повномасштабного вторгнення. Лілія помітила, що місто далі живе своє життя навіть попри постійни вибухи та обстріли.

«Харків. Я тут вперше за півтора року. Дуже чисте місто, доглянуте, навіть під час війни не втратив своєї краси та шарму. Ніколи не спить і плаче за кожним, хто більше не зможе його побачити. Харків – це місто нескорених!», – написала Ребрик в описі під фото.

Лілія Ребрик повернулася до Харкова

Прихильники підтримали зірку власними роздумами про Харків:

  • “Лілечко, вітаємо Вас в нашому місті, ми харків’яни обожнюємо гостей, сьогодні побачила у себе на районі іноземців, аж розчулилась, ми місто студентів і дуже невистачає зараз молодої енергії і драйву, але дякуємо ЗСУ, вони допоможуть повернутися до колишнього життя”,
  • “Мій ХАРКІВ! Найкращий, зелений, нескорений, чистий, квітучий, яскравий. Місто найгарніше в світі, добрі люди, ХАРКІВ —це УКРАЇНА”.
Поділитися