Ксенія Мішина натякнула, що у неї з’явився новий чоловік та дала зрозуміти, що Олександр Еллерт її не цікавить

Екс-холостячка Ксенія Мішина дала чітко зрозуміти, що вона більше не одинакує. Який знак дала зірка, аби всі зрозуміли, що після розриву з Олександром Еллертом її життя не зупинилося?

Ксенія Мішина після довгих місяців мовчання нарешті наважилася натякнути на те, що у її житті є стосунки. Знаменитість дала дуже чіткий сигнал про те, що зараз вона не одинока жінка та має на кого покластися.

Ксенія Мішина ще довго не забуде Олександра Еллерта через татуювання
Ксенія Мішина натякнула, що у неї з’явився новий чоловік

Що відомо про романи Ксенії Мішиної?

Проєкт “Холостячка” відкрив для українського шоу-бізнесу нову суперзірку: акторку Ксенію Мішину. У фінальній серії реаліті знаменитість визначилася зі своїм вибором і віддала руку та серце гумористу Олександру Еллерту. Пара одразу стала жити разом, подружилися між собою навіть діти. Потенційні молодята багато подорожували, спільно проводили час. Втім, влітку 2021-го року вони розбіглися, а артист і взагалі виїхав у США.

Проте, його колишня кохана зовсім не сумує. У її житті завжди було багато чоловічої уваги, а нещодавно вона натякнула, що обранець у неї є. Це зробила селебріті в Інстаграмі, відповідаючи на питання своїх прихильників.

“Чого така красива і без чоловічого плеча?”, — питаються фанати, на що Мішина відповідає: “Хто сказав..?”

Ксенія Мішина натякнула, що у неї з’явився новий чоловік

Вірогідно романтичні стосунки у Ксенії є, але від шанувальників відбою не було з молодості. Ще до того, як вона пішла у кінематограф, у неї були серйозні стосунки. Власне ж з батьком її єдиного сина Платона. Проте, з чоловіком вона різко обірвала всі зв’язки ще до народження дитини, адже він вчинив з нею негідно, на її погляд.

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення, Ксенія Мішина таки зв’язувалася з Олександром Еллертом і зірки разом евакуювалися з Києва. Відносини так і не поновили.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини