Рубрики: Новини

“Носитиму як талісман”: Оля Полякова показала подарунок від українських прикордонників (ФОТО)

Оля Полякова вирішила похизуватися подарунком від українських прикордонників після свого концерту. Зірка зізналася, що він для неї особливий.

Українська співачка Оля Полякова з початком повномасштабного вторгнення не припиняє займатися багодійністю. Зірка виступає перед українськими захисниками, а також влаштувала благодійний тур різними містами України, гроші з якого будуть перераховані на підтримку українців.

Цього разу зірка мала честь виступати перед українськими прикордонниками в затишному місті Луцьк. Під час свого виступу зірка отримала дуже багато позитивних емоцій і наповнена цікавими враженнями та натхненням повернулася додому до рідного Києва. Полякова розповіла, що наші хлопці вирішили зробити їй подарунок. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, з яким трофеєм артистка поїхала додому.

Своїм подарунком Оля похизувалася у сторіс. Виявилося, чоловіки подарували їй годинник, який вона одразу приміряла і додала, що буде його носити як талісман. Також артистка додала нотку гумору і пожартувала про те, що завдяки цьому годиннику вона тепер знає точний час контрнаступу Збройних Сил України.

Оля Полякова показала подарунок від прикордонників

Прихильники співачки завжди з добром відгукуються про її діяльність. Оля Полякова стала однією з тих, хто не злякався і не покинув свою рідну землю, а продовжує жити і працювати на благо Батьківщнини, наближаючи нас до перемоги.

До слова, перед цим зірка розповіла про безсонну ніч через обстріли Києва. Вона була вимушена ховатися у підвалі, щоб не наражати на небезпеку свою родину, але цей випадок, як і будь-який інший, не скасовує того, що вона продовжувала, продовжує і продовжуватиме робити для України.

Поділитися