Рубрики: Новини

“Ніна Митрофанівна скидається”: Арсен Мірзоян вперше розповів, хто насправді платить за все у його родині

Арсен Мірзоян вперше у бесіді зі Славою Дьоміним розповів всю правду про те, як живеться йому з другою дружиною Тонею Матвієнко та як влаштований їхній побут.

Арсен Мірзоян вже чимало років живе шлюбом зі співачкою Тонею Матвієнко. Про свою подружню долю із зіркою він вперше розповів Славі Дьоміну. Інтерв’юер поставив такі питання, які у нашому суспільстві не заведено обговорювати, а саме піднялася тема грошей та забезпечення родини.

Відомо, що артист проживає разом зі своєю дружиною у будинку її батьків. Саме тому ведучий і поцікавився, як складаються обставини із сімейним бюджетом та чи вистачає коштів родині. Пролунало навіть таке незручне запитання:

“Ніна Митрофанівна скидається?”, — сказав Слава Дьомін.

Арсен Мірзоян своєю чергою пояснив, що доходи у нього з близькими є, а ось якогось загального коша, де б всі скидалися — немає. Левову частку бюджету буквально проїдають, адже багато коштів іде саме на продукти харчування. За комунальні ж послуги, зі слів співака, платять ті, у кого є на це гроші.

До речі, ще минулого року Тоня Матвієнко розповідала, що з війною їхній з близькими матеріальний стан став не таким, як до 2022-го року. Вона з дітьми виїхала за кордон, де не могла більше продовжувати свою концертну діяльність. Співачка заявляла, що готова стати до будь-якої роботи, аби допомогти рідним. Як тільки з’явився шанс повернутися до Києва — вона одразу це зробила.

Арсен Мірзоян вперше розповів, хто насправді платить за все у його родині

Нагадаємо, що минулого року була інформація про те, що Мірзоян з дружиною придбали власну оселю. Проте, нині знаменитості не підіймають теми відселення від батьків Антоніни. Нині Митрофанівна своєю чергою не коментувала потенційний переїзд своєї дочки з зятем.

Поділитися