“Моя любов”: Ольга Сумська вперше публічно звернулася до доньки Тоні Паперної, яка живе на росії

Старша донька Ольги Сумської Тоня Паперна з початком повномасштабного вторгнення продовжує жити в росії. Акторка вперше звернулася до доньки.

З початком повномасштабного вторгнення українські зірки активно відмовляються від всього російського, показуючи власним прикладом, як потрібно діяти у медіа-просторі. Однак, не всі зірки поспішили повернутися в Україну з росії, де вони перебували досить тривалий час для того, щоб побудувати свою карʼєру. Донька Ольги Сумської Тоня Паперна не говорить жодного слова про вторгнення і продовжує жити там зі своїм чоловіком-росіянином.

Жінці не раз дорікали за Тоню, але вона не планує відмовлятися від своєї доньки. Прихильники не розуміють, чому Паперна не хоче повернутися в Україну, адже це набагато краще, ніж жити в країні, яка кожного дня завдає шкоди рідним містам та українцям. Незважаючи на це, Сумська вперше за тривалий час публічно звернулася до своєї доньки. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що стало причиною такого звернення.

Справа в тому, що Тоня Паперна святкує день народження 1 червня. З цієї нагоди Ольга опублікувала пост у соціальних мережах з привітаннями та найкращими побажаннями. Акторка прикріпила дві фотографії з донькою і коротко написала привітання з іменинами:

“ДОЦЯ! З днем народження, рідненька. Моя любов”, – йдеться в описі під фото.

Ольга Сумська звернулася до Тоні Паперної
Ольга Сумська звернулася до Тоні Паперної

До слова, соціальні мережі Тоні Паперної вибірково недоступі в Україні для багатьох користувачів. Справа в тому, що таке обмеження отримують російські акаунти людей, які підтримують або мовчать про повномасштабне вторгнення. Оскільки, Паперна стала однією з зірок-мовчунок – її профіль для переглядну недоступний.

Тоня Паперна не планує повертатися в Україну
Тоня Паперна не планує повертатися в Україну

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини